Την έσπρωξε στο κενό από γέφυρα 20 μέτρων και παραλίγο να την σκοτώσει (pic & vid)

Gazzetta team
Την έσπρωξε στο κενό από γέφυρα 20 μέτρων και παραλίγο να την σκοτώσει (pic & vid)
Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί το εφηβικό παιχνίδι μίας παρέας μαθητών που βρίσκονταν πάνω σε μία αρκετά ψηλή γέφυρα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ.

Οι νεαροί πραγματοποιούσαν άλματα και βουτιές από την ύψους 20 μέτρων γέφυρα, κατά μήκος του ποταμού Lewis, όταν ο δισταγμός μίας 16χρονης κι η δολοφονική απερισκεψία της κολλητής της, παραλίγο να «τινάξουν» στον αέρα τις στιγμές ανεμελιάς και παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η 16χρονη βρισκόταν στο χείλος της γέφυρας, έτοιμη για να πηδήξει στον ποταμό, όταν για κάποιο λόγο δίστασε να πραγματοποιήσει το άλμα της, ενώ στο βίντεο που κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες, ακούγεται να δηλώνει πως δεν πρόκειται να πηδήξει από τόσο ψηλά.

Πριν, όμως, προλάβει να ολοκληρώσει τα λόγια της, μία φίλη της (και σύμφωνα με πληροφορίες.... η κολλητή της) την έσπρωξε με δύναμη στο κενό, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι μία ανεξέλεγκτη πτώση από τέτοιο ύψος θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες.

Στο βίντεο ακούγονται ξεκάθαρα οι κραυγές της άτυχης κοπέλας καθώς βρίσκεται στο κενό, ενώ το οπτικό υλικό διακόπτεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, προφανώς όταν οι υπόλοιποι νεαροί της παρέας αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο για την ζωή της έφηβης μαθήτριας.

Ευτυχώς, από την πτώση στο νερό (που σε ανάλογες περιπτώσεις ισοδυναμεί με πτώση σχεδόν σε τσιμέντο) η νεαρή μαθήτρια δεν υπέστη κάποιον μοιραίο τραυματισμό, όμως τα έξι σπασμένα πλευρά, οι εκδορές σε όλο της το σώμα αλλά κι η πνευμονική βλάβη αποκαλύπτουν τον τεράστιο κίνδυνο που βρέθηκε λόγω της αδιανόητης ενέργειας της συμμαθήτριάς της.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι οικείοι της τραυματισμένης μαθήτριας ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της παραλίγο «δολοφόνου» της κόρης τους, με τις τοπικές αρχές να δηλώνουν πως διερευνούν το περιστατικό, ενώ σημείωσαν πως οποιοδήποτε άλμα από γέφυρα θεωρείται παράνομο και διώκεται ποινικά.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.