Βρετανίδα έμεινε παράλυτη την ώρα που έκανε έρωτα με τον σύζυγό της

Gazzetta team
Βρετανίδα έμεινε παράλυτη την ώρα που έκανε έρωτα με τον σύζυγό της
Βρετανίδα έμεινε παράλυτη την ώρα του οργασμού, επειδή ο «πονοκέφαλος του σεξ» από τον οποίο νόμιζε ότι έπασχε ήταν τελικά σοβαρό αγγειακό πρόβλημα στον εγκέφαλο.

Η 38χρονη Λουσίντα Άλεν, που ήταν έγκυος στον έκτο μήνα, έκανε έρωτα με τον σύζυγό της, Τόνυ. Μετά τον οργασμό, η Λουσίντα ένιωσε έναν ανυπόφορο, οξύ πόνο πάνω από το δεξιό μάτι της, αλλά αρχικά δεν ανησύχησε επειδή συχνά εκδήλωνε σεξουαλικό πονοκέφαλο.

Αυτή τη φορά όμως ο πόνος δεν υποχώρησε όπως συνήθως, ενώ σύντομα η γυναίκα αδυνατούσε να μιλήσει και να κινήσει την μία πλευρά του σώματός της.

Ο σύζυγός της την μετέφερε άρον-άρον στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια, για τα οποία χρειάσθηκενα την υποβάλλουν σε κρανιοτομή και στη συνέχεια να την βάλουν σε τεχνητό κώμα, ώστε να ηρεμήσει ο εγκέφαλός της και να σωθεί το μωρό και εκείνη.

Όλα πήγαν καλά και το Νοέμβριο του 2012 γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού Μαρί-Άλις. Η νεαρή μητέρα, όμως, απέμεινε με μόνιμη αναπηρία στην αριστερή πλευρά του σώματός της και σήμερα μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Λουσίντα δημοσιοποίησε την περίπτωσή της στον βρετανικό Τύπο, για να ενημερώσει τις γυναίκες πως οι σεξουαλικοί πονοκέφαλοι δεν είναι πάντοτε αθώοι.

Πηγή: reader.gr