Σερβιτόρα αντέδρασε στο άγγιγμα πελάτη και τον ξάπλωσε στο έδαφος (vid)

Gazzetta team
Σερβιτόρα αντέδρασε στο άγγιγμα πελάτη και τον ξάπλωσε στο έδαφος (vid)
Η εργαζόμενη κοπέλα παρενοχλήθηκε από πελάτη του καταστήματος, όμως δεν δίστασε στιγμή κι υπερασπίστηκε με εκπληκτικό τρόπο την τιμή και την αξιοπρέπειά της.

Τα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων εναντίον γυναικών είναι η μάστιγα της εποχής, ιδιαίτερα σε πολυσύχναστα μέρη όπως καφετέριες, μπαρ κι εστιατόρια, όπου αρκετές εργαζόμενες γυναίκες γίνονται αποδέκτες αντίστοιχων κινήσεων, με θύτες κυρίως πελάτες των καταστημάτων.

Όμως, η πρωταγωνίστρια του παρακάτω βίντεο, δεν έμεινε σιωπηλή κι αδρανής κι αποφάσισε να «κεράσει» τον άντρα που άπλωσε το χέρι του και την θώπευσε στα οπίσθια την στιγμή που περνούσε από πίσω της.

Η νεαρή σερβιτόρα, τον γράπωσε από την μπλούζα και τον έριξε στο έδαφος σε κλάσματα δευτερολέπτου, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις για την αχαρακτήριστη χειρονομία του.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε τουριστικό bar restaurant σε ισπανικό θέρετρο πριν από μερικές ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο θρασύτατος και μακρυχέρης πελάτης θα το σκεφτεί καλά την επομένη φορά που θα αποπειραθεί να προσβάλει την αξιοπρέπεια κάποιας εργαζόμενης γυναίκας.