Βούτηξαν στον Νιαγάρα για να μαζέψουν ένα κομμάτι ξύλο και πνίγηκαν (vid)

Gazzetta team
Βούτηξαν στον Νιαγάρα για να μαζέψουν ένα κομμάτι ξύλο και πνίγηκαν (vid)
Τραγικό τέλος είχε η προσπάθεια δύο αντρών να βουτήξουν σε σημείο του ποταμού Νιαγάρα, με πρόθεση να μαζέψουν ένα κομμάτι ξύλου ώστε να φτιάξουν έπιπλα.

Ο 29χρονος Μάριο Γκάνθρι κι ο 46χρονος φίλος του Σκοτ Βάντερ ανασύρθηκαν νεκροί από το νερό, λίγη ώρα φότου είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα του ποταμού, μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων παρευρισκόμενων.

Οι δύο άντρες, που εργάζονταν ως τεχνίτες, μόλις είδαν το κομμάτι του ξύλου να επιπλέει κοντά στο σημείο που βρίσκονταν, αποφάσισαν να βουτήξουν στα νερά του ποταμού για να το μαζέψουν.

Την αρχή έκανε ο 29χρονος Γκάνθρι, ο οποίος βούτηξε στο νερό, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι η προσπάθειά του να κρατηθεί στην επιφάνεια θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση, ενώ ξαφνικά άρχισε να παλευεί για τη ζωή του, καθώς τα πανίσχυρα ρεύματα στην περιοχή, θεωρούνται δολοφονικά.

Ο 29χρονος φαίνεται να βυθίζεται εν μέσω των κραυγών αγωνίας των υπολοίπων παρευρισκόμενων, ενώ λίγες στιγμές αργότερα ο φίλος του που βούτηξε για να τον σώσει, βυθίστηκε κι αυτός, παγιδευμένος από τα νερά του ποταμού.

Τα άψυχα σώματα και των δύο ανασύρθηκαν στη συνέχεια από άντρες της αστυνομίας, ενώ ο τοπικός σερίφης επεσήμανε τους κινδύνους που εγκυμονούνται για όσους επιλέξουν να βουτήξουν στα νερά του ποταμού, καθώς λίγο καιρό πριν επαγγελκματίας δύτης είχε ανασυρθεί νεκρός από την ίδια περιοχή.

Πηγή: dailymail.co.uk