Έβαλε τον σύντροφό της στο καπό του αυτοκινήτου και πήγε βόλτα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο (vids)

Gazzetta team
Έβαλε τον σύντροφό της στο καπό του αυτοκινήτου και πήγε βόλτα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο (vids)
Οι εικόνες προκαλούν εντύπωση, καθώς το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες άνω των 120 χιλιομέτρων την ώρα, με τον άντρα κρεμασμένο στο καπό.

Mοναδικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές ημέρες σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, όταν ένα αυτοκίνητο άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με έναν άντρα «δεμένο» πάνω στο καπό.

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες άλλων έκπληκτων οδηγών, οι οποίοι ανέφεραν στις αρχές ότι οδηγός του οχήματος ήταν μια γυναίκα, η οποία συνέχιζε ακάθεκτη την πορεία της, τρέχοντας ακόμα και με 130 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των διερχόμενων οδηγών, τόσο η οδηγός όσο κι ο «επιβάτης» μιλούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, μάλλον μεταξύ τους, προκαλώντας απορίες κι ερωτηματικά σε όσους έτυχε να διαστραυρωθούν μαζί τους.

Μάλιστα, ακόμα κι η αστυνομία που κλήθηκε δεν κατάφερε να σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως το περιστατικό αφορούσε την ενδοικογενειακή διαμάχη ενός ζευγαριού, με την γυναίκα να τιμωρεί με αυτόν τον τρόπο τον σύντροφό της, θέτοντας τις ζωές των δύο αλλά κι αρκετών ακόμη, σε τεράστιο κίνδυνο.