H στιγμή που κύμα παρασέρνει στον θάνατο 28χρονο τουρίστα στην Ινδία (pics & vid)

Gazzetta team
H στιγμή που κύμα παρασέρνει στον θάνατο 28χρονο τουρίστα στην Ινδία (pics & vid)
Οι σκληρές εικόνες που ακολουθούν είναι ένα μόνο δείγμα της δύναμης και της ορμής της φύσης.

Tραγικό τέλος είχε η επίσκεψη τριών τουριστών σε μία βραχώδη παραλία της Γκόα στην Ινδία, όταν ένας από αυτούς παρασύρθηκε από κύμα κι έχασε τη ζωή του.

Οι τρεις φίλοι βρισκόντουσαν πάνω σε βραχώδες σημείο της παραλίας που αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες, όταν ένα μεγάλο κύμα τους παρέσυρε και τους πέταξε πάνω στα βράχια.

Οι δύο από αυτούς στάθηκαν τυχεροί καθώς το κύμα τους ξέβρασε λίγο παρακάτω χωρίς τον κίνδυνο να βρεθούν μέσα στη δίνη του νερού κι ανάμεσα στα βράχια, όμως ο 28χρονος Dinesh Kumar Ranganathan δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το σπιράλ θανάτου στο οποίο παγιδεύτηκε.

Οι δύο φίλοι του φαίνονται να προσπαθούν να τον εντοπίσουν, αφότου έφτασαν σε ασφαλές σημείο, όμως ο 28χρονος είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενώ λίγη ώρα αργότερα το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο.

Η παραλία της Γκόα αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους επισκέπτες της περιοχής, Ινδούς και ξένους, όμως οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους επισκέπτες, καθώς κάθε χρόνο πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τον θάνατο εξαιτίας των κυμάτων που σε συνδυασμό με τα κοφτερά κι απόκρυμνα βράχια, δημιουργούν μια θανάσιμη παγίδα σε όσους δεν είναι αερκετά προσεκτικοί.