Σοκαριστικές εικόνες από τη εν ψυχρώ δολοφονία Μεξικανού πολιτικού (vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικές εικόνες από τη εν ψυχρώ δολοφονία Μεξικανού πολιτικού (vid)
Η δολοφονία έλαβε χώρα μετά το τέλος προεκλογικής εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδεοχείο της περιοχής, ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος. Σκληρές εικόνες.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα από την εν ψυχρώ δολοφονία του Φερνάντο Πουρόν, ενός Μεξικανού πολιτικού στην πόλη Πίεδρας Νέγκρας.

Ο άτυχος Πουρόν είχε μόλις αποχωρήσει από τον χώρο που λάμβανε χώρα ντιμπέιτ με τον βασικό του πολιτικό αντίπαλο, όταν ένας άντρας που φορούσε καπέλο, τον πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι, την ώρα που ο πολιτικός φωτογραφιζόταν με οπαδούς του έξω από τον χώρο του ντιμπέιτ.

Η δολοφονία του Πουρόν είναι η 112η δολοφονία πολιτικού στο Μεξικό από το 2017 όταν ξεκίνησαν οι εκλογικές διαδικασίες στην χώρα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι παρά το γεγονός ότι είχε δεχθεί πολλές φορές απειλές για την ζωή του, δεν συνοδευόταν από αστυνομικούς φρουρούς.

Η δολοφονία του αποδίδεται από τις τοπικές αρχές στο γεγονός ότι είχε μπει στο στόχαστρο τοπικού καρτέλ ναρκωτικών, ενώ η αστυνομία της Πίεδρας Νέγκρας διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.