Ο Μπιλ Κλίντον μίλησε για το «σκάνδαλο Λεβίνσκι» για πρώτη φορά μετά από χρόνια (pic & vid)

Gazzetta team
Ο Μπιλ Κλίντον μίλησε για το «σκάνδαλο Λεβίνσκι» για πρώτη φορά μετά από χρόνια (pic & vid)
«Δεν θα αντιδρούσε διαφορετικά» ισχυρίστηκε ο Μπιλ Κλίντον σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα χειριζόταν διαφορετικά σήμερα την υπόθεση της «σχέσης« του με τη Μόνικα Λεβίνσκι από ό,τι το χειρίστηκε το 1998.

«Αν τα δεδομένα σήμερα ήταν τα ίδια, δε θα αντιδρούσα διαφορετικά» δήλωσε στην εκπομπή Today του NBC ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε αν, μετά τη δράση και επιρροή του κινήματος #MeToo, σκέφτηκε ότι ο χειρισμός του στο σκάνδαλο ήταν ή όχι σωστός, είπε: «Νομίζω ότι έκανα το σωστό».

Ο Μπιλ Κλίντον είχε δεχτεί πρόταση μομφής για ψευδείς ισχυρισμούς στους ανακριτές για τη σχέση του με τη Λεβίνσκι. Και παρά το γεγονός ότι η πρόταση πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η Γερουσία τον απήλλαξε και διατήρησε το αξίωμά του μέχρι το 2001.

Στη συνέντευξή του στο NBC τη Δευτέρα, ο Μπιλ Κλίντον δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ότι έπρεπε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την 22χρονη τότε Μόνικα Λεβίνσκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για κλιντον reader

Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν απολογήθηκε σε εκείνη προσωπικά, το έκανε δημόσια: «ζήτησα συγγνώμη σε όλο τον κόσμο», λέει.

Πηγή: reader.gr