Τουρίστας πήγε να ουρήσει σε κανάλι του Άμστερνταμ, έπεσε μέσα και πνίγηκε (pics)

Gazzetta team
Τουρίστας πήγε να ουρήσει σε κανάλι του Άμστερνταμ, έπεσε μέσα και πνίγηκε (pics)
Η προσπάθεια ενός μεθυσμένου τουρίστα να ουρήσει στην όχθη καναλιού του Άμστερνταμ, είχε άδοξο τέλος.

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές ενός Βρετανού τουρίστα στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, καθώς πνίγηκε σε κανάλι της πόλης.

Ο μεθυσμένος άντρας βρισκότνα στις όχθες ενός από τα εκατοντάδες κανάλια του Άμστερνταμ, όταν προσπάθησε να κάνει την «ανάγκη» του στο νερό.

Εξαιτίας, όμως, της μέθης του από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έχασε την σορροπία του και βρέθηκε μέσα στο νερό, χωρίς κανένας να μπορεί να τον βοηθήσει, καθώς περαστικοί που τον είδαν να πέφτει στο κανάλι, βρισκόντουσαν στην αντίπερα όχθη.

Το μοναδικό που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να ειδοποιήσουν τις αρχές της πόλης, οι οποίες λίγη ώρα αργότερα τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του από το νερόι, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Credit: CEN

Οι αρχές της πόλης ενημέρωσαν πως ο άτυχος άτρας ήταν μόλις 21 ετών, ενώ επέστησαν την προσοχή σε κάτοικους κι επισκέπτες καθώς στην πόλη σημειώνονται ετησίως τουλάχιστον 20 πνιγμοί, κυρίως μεθυσμένων ανθρώπων.

Το Άμστερνταμ που δέχεται ετησίως δεκάδες εκατομμύρια επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο διαθέτει ένα μοναδικό δίκτυο καναλιών μήκους συνολικά 100 χιλιομέτρων, ενώ την πόλη «στολίζουν» περισσότερες από 1500 γέφυρες και 600 μικρότερα ή μεγαλύτερα νησάκια.

Credit: CEN