Προσπάθησε να αποδράσει μέσα από το δικαστήριο, πηδώντας στο κενό από τον πρώτο όροφο (pics & vid)

Gazzetta team
Προσπάθησε να αποδράσει μέσα από το δικαστήριο, πηδώντας στο κενό από τον πρώτο όροφο (pics & vid)
Σοκαριστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο της Γιούτα, όταν κρατούμενος επιχείρησε να αποδράσει, πηδώντας από τον πρώτο όροφο.

H αυτοκτονική προσπάθεια απόδρασης ενός κατηγορουμένου μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου στην Γιούτα των ΗΠΑ, καταγράφηκε καρέ καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος ενώ βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς την έξοδο, χωρίς να προλάβουν να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν την αίθουσα.

Όμως, ο επίδοξος δραπέτης, προσπαθώντας να διαφύγει όσο πιο γρήγορα γινόταν από το κτίριο, πήρε μια απόφαση που παραλίγο να αποβεί μοιραία για τη ζωή τιυ, καθώς πήδηξε από τον πρώτο όροφο του κτιρίου στο ισόγειο, πριν ακινητοποιηθεί από άλλους άντρες της αστυνομίας που φρουρούσαν την είσοδο του κτιρίου.

Ο Christopher Clay Rudd, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία, απειλή κι οπλοκατοχή, από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά, φέροντας συντριπτικά κατάγματα στο πόδι και την λεκάνη του αλλά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η δίκη του, όπως είναι φυσικό, διακόπηκε, ενώ αναμένεται να του αποδοθούν πρόσθετες κατηγορίες για την αποτυχημένη προσπάθεια απόδρασης.