Πληρωμές με κρυπτονομίσματα θα δέχεται στο εξής το PornHub

Gazzetta team
Πληρωμές με κρυπτονομίσματα θα δέχεται στο εξής το PornHub
Η απόφαση των υπεύθυνων της διάσημης ιστοσελίδας ανοίγει νέους δρόμους τόσο στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών όσο και στον μυστηριώδη κι επικίνδυνο κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται κι επίσημα η βιομηχανία του πορνό, μετά την απόφαση της ιστοσελίδας Pornhub να δέχεται πληρώμη από συνδρομητές μέσω κρυπτονομισμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, πλέον, οι συνδρομητές της ιστοσελίδας θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν με Verge Coin, ένα νέο ανερχόμενο κρυπτονόμισμα, που κερδίζει πολλούς πόντους δημοτικότητας με την εξέλιξη αυτή.

Οι πληρωμές θα αφορούν υπηρεσίες premium καθώς κι άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από την δημοφιλέστερη ιστοσελίδα της βιομηχανίας του πορνό, ενώ ο νέος και... καινοτόμος τρόπος πληρωμών θα εγκαινιαστεί με κάθε επισημότητα σε εκδηλώσεις στην Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι με την νέα προοπτική που ανοίγεται στην ιστοσελίδα, καθώς η Verge Coin φημίζεται για την ανωνυμία και την ευελιξία της, συστατικά απαραίτητα για την κατάκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι, ενώ τα νέα σίγουρα θα ενθουσιάσουν και ολόκληρη την κοινότητα των κρυπτονομισμάτων. Η ιστορία έχει δείξει πως η βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην υιοθέτηση νέων καινοτόμων τεχνολογιών. Αναμένουμε ευρεία υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων στο άμεσο μέλλον», δήλωσε εξέχων στέλεχος του Pornhub, «κλείνοντας» το μάτι στους εκατομμύρια συνδρομητές και φίλους της σελίδας