Πήγαν να επιδιορθώσουν βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο κι έπεσαν πάνω σε όργιο swingers (pics)

Gazzetta team
Πήγαν να επιδιορθώσουν βλάβη στο τηλεφωνικό δίκτυο κι έπεσαν πάνω σε όργιο swingers (pics)
Μία κλήση για επιδιο΄ρθωση στο τηλεφωμικό δίκτυο, έκρυβε μεγαλύτερες εκπλήξεις για τους δύο τεχνικούς που βρέθηκαν εν μέσω ερωτικού... πολυγώνου.

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές σκηνικό βρέθηκαν δύο τεχνικοί της εταιρείας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών Virgin της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι δύο υπάλληλοι έλαβαν κλήση για την επιδιόρθωση μίας βλάβης σε καλμπ επαρχιακής πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου, όμως αυτά που συνάντησαν όταν έφτασαν στο σημείο, ξεπερνούσαν κάθε φαντασία.

Μόλις μπήκαν στο club oι δύο άντρες διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν εν μέσω ενός οργίου ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων (swingers), ενώ οι συμμετέχοντες -άντρες και γυναίκες- τους καλούσαν να αφήσουν στην άκρη τη δουλειά τους και να λάβουν μέρος στην ομαδική ερωτική συνεύρεση.

Μάλιστα, το γεγονός ότι και οι δύο εργαζόμενοι φορούσαν μπλουζάκια με το λογότυπο της εταιρείας Virgin (στα ελληνικά αποδίδεται ως «παρθένος») δεν έμεινε ασχολίαστοαπό τους συμμετέχοντες, μετα αστεία και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Τελικά, η βλάβη επιδιορθώθηκε, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο αν οι δύο τεχνικοί έφυγαν κατευθείαν από τον χώρο ή αν ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα των απελευθερωμένων Βρετανών.