Νεό σκάνδαλο με ερωτική σχέση ανήλικου μαθητή και σχολικής συμβούλου στις ΗΠΑ (pics)

Gazzetta team
Νεό σκάνδαλο με ερωτική σχέση ανήλικου μαθητή και σχολικής συμβούλου στις ΗΠΑ (pics)
Ακόμη ένα περιστατικό σεξουαλικής σχέσης μεταξύ μαθητή κι εκπαιδευτικού προσωπικού αναστατώνει την κοινή γνώμη στη πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.

Mε τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου χωρίς τη χρήση βίας κατηγορείται μία 25χρονη σχολική σύμβουλος από τη Νότια Καρολίνα, όταν αποκαλύφθηκαν οι μυστικές και σεξουαλικές; συναντήσεις της με έναν ανήλικο μαθητή του σχολείου όπου εργαζόταν.

Η Κένλεϊ Πρέντεργκαστ εργαζόταν μόλις για 5 μήνες στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, όταν η σχολική κοινότητα σείστηκε από την αποκάλυψη της σχέσης της με 16χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 25χρονη κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε την ιδιότητά της ως σύμβουλος ώστε να προσεγγίσει και να απποπλανήσει τον μαθητή, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε μαζί του στο κλειδωμένο γραφείο της σε ώρες που το σχολείο δεν λειτουργούσε, ενώ στα κινητά και των δύο βρέθηκαν επίμαχα μηνύματα αλλά κι αρχείο τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα στο σχολείο Spartanburg Day School - τα δίδακτρα του οποίου φτάνουν τις 20.000 δολάρια ετησίως- προκάλεσε αναστάτωση και καχυποψία, ενώ του θέματος έχει επιληφθεί το τοπικό γραφείο του Σερίφη, που συνέλαβε την γυναίκα και της απήγγειλε τις παραπάνω κατηγορίες.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του σχολείου, καταδίκασε απερίφραστα τη συμπεριφορά της συμβούλο, ενώ ενημέρωσε γονείς και μαθητές ότι ήδη έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά της.