Σε 42 μήνες θεραπεία καταδικάστηκε καθηγήτρια που έκανε όργια με μαθητές της

Gazzetta team
Σε 42 μήνες θεραπεία καταδικάστηκε καθηγήτρια που έκανε όργια με μαθητές της
Ακριβά θα πληρώσει η 26χρονη καθηγήτρια, την επαφή της με ανήλικους μαθητές.

Σε 42 μήνες θεραπεία για ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικους μαθητές καταδικάστηκε μία 26χρονη καθηγήτρια από τις ΗΠΑ.

Η καθηγήτρια τέχνης Jessie Lorene Goline, είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με τέσσερις μαθητές της, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων η διεύθυνση του σχολείου προχώρησε στην απομάκρυνσή της από τα καθήκοντά της.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως αποδείχθηκε, η νεαρή γυναίκα είχε κάνει σεξ με τέσσερις συνολικά μαθητές της, ενώ με δύο από αυτούς είχε συνευρεθεί ταυτόχρονα...

Η δράση της 26χρονης αποκαλύφθηκε όταν ένας μαθητής είπε στους γονείς του ότι τον πήρε από το σπίτι του με το αυτοκίνητό της και τον μετέφερε στο σπίτι της, γεγονός που έβαλε σε υποψίες τους γονείς, οι οποίοι έκπληκτοι έφτασαν στηνάρη του νήματος της πολύκροτης υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις μαθητών και γονέων, η 26χρονη πλησίαζε τα νεαρά αγόρια και αφού εξασφάλιζε τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, έστελνε διάφορα σεξουαλικά μηνύματα και φωτογραφίες.

Αφού τους κέντριζε τον ενδιαφέρον, κατόρθωνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και σιγά σιγά η σχέση τους εξελίχθηκε,λαμβάνοντας ερωτικές διαστάσεις.

Η ποινή της χαρακτηρίστηκε από τους γονείς των μαθητών ως επιεικής, ενώ η ίδια πλέον θα συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων.