Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι για να αποφύγει Αμερικανό επιχειρηματία (pics)

Gazzetta team
Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου στο Ντουμπάι για να αποφύγει Αμερικανό επιχειρηματία (pics)
Τις καταγγελίες της Ρωσίδας καλλονής ερευνά η τοπική αστυνομία, ενώ ο επιχειρηματίας δίνει την δική του εκδοχή για την πτώση του μοντέλου.

Η Εκατερίνα Στετσιούκ, ένα 22χρονο μοντέλο από τη Ρωσία, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε κλινική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μετά την πτώση της από τον 6ο όροφο πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας, βρισκόταν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με Αμερικανό επιχειρηματία, όταν ο τελευταίος, οπλισμένος με μαχαίρι, αποπειράθηκε να την βιάσει.

Τότε, η 22χρονη σε μία κίνηση απελπισίας βρέθηκε στο κενό από μεγφάλο ύψος, ενώ από την πτώση τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στην πλάτη και την λεκάνη.

Το μοντέλο, που εργάζεται στην περιοχή ως συνοδός πολυτελείας παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενη, την ώρα που ο Αμερικανός επιχειρηματίας αρνείται τις εις βάρος του κατηγορίες, κάνοντας λόγο για εκούσια πτώση του μοντέλου, αφού είχε καλέσει ο ίδιος την αστυνομία για καταγγελία σε βάρος της 22χρονης.

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις, με την οικογένεια της Στετσιούκ να κάνει έκκληση στις ρωσικές αρχές για την ασφαλή της επιστροφή στο Ιρκούτσκ όπου διαμένει, αλλά και για τη σύλληψη του επιχειρηματία με την κατηγoρία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.