Δολοφόνησε την ερωμένη του κι έκρυψε το πτώμα της στη βαλίτσα του (pics)

Gazzetta team
Δολοφόνησε την ερωμένη του κι έκρυψε το πτώμα της στη βαλίτσα του (pics)
H υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά την ανάλυση του υλικού που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Στην άκρη του νήματος της εξαφάνισης μίας 20χρονης από το Χονγκ Κονγκ έφτασαν οι ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ταϊπέι, συλλαμβάνοντας ως ύποπτο τον σύντροφό της.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στις αρχές Φεβρουαρίου στην Ταϊβάν από το Χονγκ Κονγκ όπου κατοικούσαν για να περάσουν μαζί την γιορτή του Αγλιου Βαλεντίνου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όμως, οι γονείς της 20χρονης, μην έχοντας κανένα νέο από την κόρη τους, ειδοποίησαν ανήσυχοι την αστυνομία της Ταϊβάν, η οποία άρχισε να διερευνά την υπόθεση.

Αρχικά κλήθηκε ως ύποπτος, ο 22χρονος σύντροφός της, ο οποίος μετά από πολύωρες ανακρίσεις ομολόγησε ότι στραγγάλισε την κοπέλα του, χρησιμοποιώντας μαξιλάρι, ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Μάλιστα, ο δράστης της δολοφονίας προσπάθησε να βγάλει το πτώμα της κοπέλας του από το ξενοδοχείο, βάζοντάς το μέσα σε μία ροζ βαλίτσα, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν κι από τις κάμερες ασφαλείας του κτιρίου.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας βρέθηκε σε κοντινό σταθμό του μετρό της Ταϊπέι, τον ίδιο σταθμό που είχε χρησιμοποιήσει ο άντρας φεύγοντας από το ξενοδοχείο, ενώ η ροζ βαλίτσα δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί.