Εντοπίστηκε το 7ο θύμα Καναδού serial killer που δολοφονούσε ομοφυλόφιλους στο Τορόντο (pics)

Gazzetta team
Εντοπίστηκε το 7ο θύμα Καναδού serial killer που δολοφονούσε ομοφυλόφιλους στο Τορόντο (pics)
Σε συναγερμό βρίσκεται η αστυνομία του Τορόντο, καθώς ανακάλυψε το πτώμα του έβδομου κατά σειρά θύματος του serial killer Bruce McArthur.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας του Τορόντο μετά την ανακάλυψη του 7ου θύματος, του serial killer που τρομοκράτησε την ομοφυλοφιλική κοινότητα της καναδικής μκεγαλούπολης.

Οι αστυνομικοί του τμήματος εξυχνίασης εγκλημάτων ανακάλυψαν το 7ο κατά σειρά πτώμα, το οποίο δεν κατέστη εφικτό να αναγνωριστεί, γεγονός που ώθησε τις αρχές να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία του θύματος.

Οι αρχές της πόλης έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός υπόπτου, του Bruce McArthur, ο οποίος κατηγορείται για τις δολοφονίες 7 ομοφυλόφιλων αντρών ασιατικής καταγωγής, ενώ ακόμα δεν έχει ομολογήσει για κανένα από τα εγκλήματα που του καταλογίζονται.

O δολοφόνος φέρεται πως γνώριζε τα θύματα του στην περιοχή «Gay Village» του Τορόντο που δραστηριοποιούνται οι ομοφυλόφιλο αλλά και μέσω εφαρμογών στα social media, ενώ σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου της τοπικής αστυνομίας ο McArthur έβαζε τα απομεινάρια των θυμάτων του σε μεγάλες γλάστρες σε σπίτι, όπου ο δολοφόνος διαμόρφωνε τον κήπο.

O McArthur, ο οποίος εργαζόταν στο mall ως Άγιος Βασίλης δεν έχει κάνει ένσταση στις κατηγορίες εναντίον του, ενώ η υπόθεση του θα επιστρέψει στις αίθουσες του δικαστηρίου στις 14 Μαρτίου.