Φορτηγατζής μιλούσε στο κινητό και βρέθηκε κάτω από το νερό (pics & vid)

Gazzetta team
Φορτηγατζής μιλούσε στο κινητό και βρέθηκε κάτω από το νερό (pics & vid)
Η αφαίρεση της προσοχής την ώρα της οδήγησης μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, όπως θα κατάλαβε με άσχημο τρόπο ο πρωταγωνσιτής του παρακάτω βίντεο.

Η απροσεξία ενός φορτηγατζή στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας παραλίγο να αποβεί μοιραία για τον ίδιο, καθώς την ώρα που μιλούσε στο κινητό, έπεσε μέσα σε μία λίμνη, που είχε δημιουργηθεί στη μέση του επαρχιακού δρόμου που διέσχιζε.

Ο οδηγός του φορτηγού, δεν αντιλήφθηκε αμέσως την επικινδυνότητα της κατάστασης, καθώς ακούγεται στο βίντεο να συνεχίζει να μιλάει με τον συνομιλητή του, ενώ το φορτηγό έχει παρασυρθεί πλήρως από τα ορμητικά νερά.

Αξιοσημειώτο, πάντως, είναι και το γεγονός ότι η οδική σήμανση του δρόμου λίγα μέτρα πιο πριν, προειδοποιούσε για τον κίνδυνο πλημμύρας στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι που αγνόησε ο οδηγός, όντας ιδιαίτερα απασχολημένος με το να μιλάει στο τηλέφωνο.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα και με την απαραίτητη συνδρομή των σωστικών συνεργείων ο οδηγός απεγκλωβίστηκε από το όχημά του, ενώ το φορτηγό δεν παρασύρθηκε περαιτέρω καθώς «πιάστηκε» σε δέντρο κι η πορεία του ανακόπηκε.