Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες άνοιξαν νέους ορίζοντες στους χρήστες του Pornhub (pics)

Gazzetta team
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες άνοιξαν νέους ορίζοντες στους χρήστες του Pornhub (pics)
Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες άνοιξαν την όρεξη στους χρήστες της ιστοσελίδας, ενώ τεράστια αύξηση παρατηρείται στην περιοχή διεξαγωγής των Αγώνων.

Ραγδαία αύξηση σημείωσαν οι αναζητήσεις των χρηστών του Pornhub κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην πόλη Πιονγκ Τσανγκ της Νοτίου Κορέας, καθώς οι νέες παραστάσεις που ήρθαν από την Άπω Ανατολή άνοιξαν την όρεξη στα «αρρωστάκια» του μεγαλύτερου site με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Τη μερίδα του λέοντος στις νέες αναζητήσεις κατέχουν οι Κορεάτες, που είδαν τις αναζητήσεις σχετικά με ό,τι έχει να κάνει με την χώρα τους να εκτοξεύεται κατά 112% από την έναρξη των Αγώνων, ενώ από κοντά ακολουθούν οι Κινέζοι (με αύξηση των αναζητήσεων κατά 67%) κι οι Ρώσοι με αύξηση 78%.

Αυξημένες, επίσης, ήταν κι οι αναζητήσεις με «ταινίες» που έχουν περιεχόμενο συναφές με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς οι χρήστες πιθανόν να θέλησαν να νιώσουν κοντά στις τρέχουσες εξελίξεις των ημερών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλη αύξηση (ως και 85%) σημειώθηκε και στους χρήστες από την περιοχή διεξαγωγής των Αγώνων, με την ηλικιακή ομάδα άνω των 65 ετών να κατέχει τα σκήπτρα με αύξηση 80%, ενώ κι οι θεάσεις από γυναίκες αυξήθηκαν κατά 25% μέσα στις τελευταίες ημέρες.