Τους κλείδωσαν μέσα σε πάρκο άγριας ζωής παρέα με δεκάδες... λιοντάρια (vid)

Gazzetta team
Τους κλείδωσαν μέσα σε πάρκο άγριας ζωής παρέα με δεκάδες... λιοντάρια (vid)
Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησαν 2 γυναίκες, όταν βρέθηκαν εγκλωβισμένες μέσα στο όχημα τους, περικυκλωμένες από δεκάδες σαρκοβόρα ζώα.

Σε περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος, εξελίχθηκε η επίσκεψη δύο γυναικών μαζί με τα ανήλικα παιδιά τους σε πάρκο άγριας ζωής στην περιοχή Γουόρστερσιρ της Μεγάλης Βρετανίας.

Αφού είχαν περιηγηθεί στους χώρους του πάρκου και βρίσκονταν στο δρόμο για την έξοδό τους με το αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οι πύλες του πάρκου είχαν κλείσει, ενώ παράλληλα οι πόρτες που κρατούσαν απομονωμένα τα δεκάδες λιοντάρια είχαν ανοιχτεί.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, αρκετά από τα θηλαστικά,όρμησαν προς το μέρος του οχήματός τους,προκαλώντας τον πανικό των 2 γυναικών, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα 2 ανήλικα παιδιά τους.

Οι 2 γυναίκες αντέδρασαν ψύχραιμα, μένοντας μέσα στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, ενώ χρειάστηκαν περίπου 50 λεπτά ώστε να επιστρέψουν τα λιοντάρια στον περιφραγμένο τους χώρο και να ανοίξουν οι πύλες του πάρκου.

Οι πρωταγωνίστριες της υπόθεσης δήλωσαν τρομοκρατημένες όταν είδαν τα ζώα να πηδάνε πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ αρκετές ζημιές προκλήθηκαν από την περιεργασία του οχήματος από τα άγρια θηλαστικά.

Από τη μεριά τους, οι υπεύθυνοι του πάρκου σημείωσαν πως επουδενί λόγο δεν τέθηκε επ' αμφιβόλω η ασφάλεια των 2 γυναικών και τωνπαιδιώ τους, καθώς στο σημείο ήταν παρόντες αρκετοί υπάλληλοι του πάρκου.