Επεισοδιακή 8ωρη πτήση με παιδάκι που δεν σταμάτησε να ουρλιάζει σαν «δαιμονισμένο» (pics & vid)

Gazzetta team
Επεισοδιακή 8ωρη πτήση με παιδάκι που δεν σταμάτησε να ουρλιάζει σαν «δαιμονισμένο» (pics & vid)
Η υπερκινητικότητα κι οι κραυγές του ανήλικου επιβάτη, έκαναν πολλούς να τον χαρακτηρίσουν «διαμονισμένο».

Δυσάρεστες εκπλήξεις επεφύλασσε η πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο του Νιούαρκ στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ, καθώς ένας 8χρονος επιβάτης δεν σταμάτησε να ουρλιάζει άναρθρες κραυγές και να προκαλεί τεράστια αναστάτωση στους υπόλοιπους επιβαίνοντες.

Η κάμερα ενός άλλου επιβάτη κατέγραψε τις στιγμές της έντασης, οι οποίες διήρκησαν καθόλη την 8ωρη υπερατλαντική πτήση, ενώ μάταια η μητέρα του κι οι αεροσυνοδοί επιχειρούσαν να το ηρεμήσουν.

Οι εικόνες είναι πραγματικά αποκαλυπτικές της κατάστασης που αντιμετώπισαν οι εκατοντάδες επιβάτες της πτήσης και τραβήχθηκαν από τον Νεοϋορκέζο καλλιτέχνη Shane Townley, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε ανακουφισμένος που το μαρτύριο του έφτασε στο τέλος του.

Οι άναρθρες κραυγές, πάντως, αλλά κι η συνεχής του κίνηση κατά μήκος των διαδρόμων του Airbus από τον 8χρονο θύμισαν σκηνές από τον «Εξορκιστή» με πολλούς να κάνουν λόγο για «διαμονισμένο» παιδί, όμως η εξήγηση ειδικών παιδοψυχολόγων ήταν πιο απλή και πιστευτή, κάνοντας λόγο για διαταραχές προσωπικότητας κι υπερκινητικότητα.

Πάντως, ερωτηματικά προκαλεί τόσο η σχεδόν απαθής στάση της μητέρας αλλά κι η αντίδραση ολόκληρου πληρώματος, καθώς σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας, οι αεροσυνοδοί έπρεπε άμεσα να ενημερώσουν τον πιλότο κι εκείνος με τη σειρά του να προσγειώσει το αεροπλάνο ώστε να αποβιβαστεί ο ανήλικος.