Του απαγόρευσαν την είσοδο σε φάρμες και βοσκοτόπια αφού τον έπιασαν να αυνανίζεται μπροστά σε... αγελάδες

Gazzetta team
Του απαγόρευσαν την είσοδο σε φάρμες και βοσκοτόπια αφού τον έπιασαν να αυνανίζεται μπροστά σε... αγελάδες
Η ξεχωριστή «συμπάθεια» ενός ηλικιωμένου Βρετανού για τις αγελάδες, οδήγησε στην οριστική απαγόρευση κάθε επαφής μαζί τους.

Μέχρι στιγμής είχαμε ακούσει για απαγόρευση εισόδου φιλάθλων σε γήπεδα και για περιοριστικές διαταγές σχετικά με την παρουσία ενοχλητικών ατόμων κόντα σε όσους τους καταγγέλουν.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να εξοικειωθούμε με μία πρωτοφανή ποινή που σχετίζεται με σεξουαλικά αδικήματα, η οποία ξεπερνά σε φαντασία κι έμπνευση ακόμα και τα σενάρια χιουμοριστικών επιθεωρήσεων.

Ο λόγος για την απαγόρευση εισόδου σε φάρμες και βοσκοτόπια, που εκδόθηκε σε βάρος ενός 80χρονου Βρετανού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι ασέλγησε σε βάρος μίας αγελάδας καθώς και για το γεγονός ότι αυνανιζόταν μπροστά σε ένα κοπάδι από τα συμπαθέστατα θηλαστικά.

Ο 80χρονος John Curno δέχθηκε την καταγγελία της ιδιοκτήτριας του κοπαδιού, η οποία ανέφερε στην αστυνομία την σεξουαλική παρενόχληση των αγελάδων της, ενώ ο κτηνοβάτης συνελήφθη κι οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο του επέβαλε την παραπάνω προσωρινή ποινή.

Ο δικαστής του επέβαλε τη ρητή απαγόρευση της εισόδου σε σημεία που εκτρέφονται τα ζώα, ενώ αρκετοί μάρτυρες και γείτονες του Curno ανέφεραν ότι και τα δικά τους ζώα είχαν δεχθεί την ιδιαίτερη... συμπάθεια του 80χρονου.

Ο ίδιος είπε στο δικαστήριο: «Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, έχω απλώς μια μικρή αδυναμία στα ζώα», όμως το δικαστήριο δεν φάνηκε να συγκινείται, ενώ η τελική ποινή του αναμένεται αργότερα μέσα στον Φεβρουάριο.