Χάθηκαν στη Μεσόγειο τα ίχνη του ιδρυτή της Quicksiver (pics)

Gazzetta team
Χάθηκαν στη Μεσόγειο τα ίχνη του ιδρυτή της Quicksiver (pics)
O Πιέρ Ανιές, ιδρυτής κι ιδιοκτήτης της Quicksilver αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το σκάφος του ξεβράστηκε άδειο στην ακτή της νότιας Γαλλίας

Ο Πιερ Ανιές, πρόεδρος της εταιρείας αθλητικών Quicksilver, αγνοείται καθώς το σκάφος πάνω στο οποίο βρισκόταν βρέθηκε άδειο σε παραλία του Οσεγκόρ, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της νομαρχίας της Λαντ, «το σκάφος του Πιερ Ανιές, 54 ετών, προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο ανήκουν οι μάρκες Quicksilver, Roxy και DC Shoes, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Μπουατέ, στο Σοόρ-Οσεγκόρ.

Είχε αποπλεύσει στις 7.30 το πρωί».

Οι διασώστες που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, δεν μπορούν να απαντήσουν στον ερώτημα αν ήταν μόνος στο σκάφος.

Ιδρυτής της «αυτοκρατορίας» της Quicksilver

Ο Ανιές ξεκίνησε την καριέρα του πριν από περίπου 30 χρόνια στην Quicksilver, μια εταιρεία παραγωγής αθλητικών ενδυμάτων κυρίως για σερφ και σνόουμπορντ.

Στις αρχές Ιανουαρίου η μητρική, αμερικανική εταιρεία Boardriders ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξαγοράσει την αυστραλιανή Billabong, συγχωνεύοντας έτσι δύο μεγάλα ονόματα στον τομέα των αθλητικών ειδών.

Από κοινού, οι δύο εταιρείες διαθέτουν 630 καταστήματα σε 28 χώρες, 7.000 συνεργαζόμενους πελάτες σε 110 χώρες και ιστοτόπους διαδικτυακής πώλησης των προϊόντων τους σε 35 χώρες.

Πηγή: reader.gr