Βρετανός ταξιτζής βίασε 100 γυναίκες κι αποφυλακίζεται μετά από μόλις 9 χρόνια (pics & vid)

Gazzetta team
Βρετανός ταξιτζής βίασε 100 γυναίκες κι αποφυλακίζεται μετά από μόλις 9 χρόνια (pics & vid)
Η δικαστική απόφαση, που προβλέπει την αποφυλάκιση του κατά συρροή βιαστή, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, τόσο μεταξύ των θυμάτων αλλά και στην κοινή γνώμη.

Η απόφαση αποφυλάκισης του χειρότερου κατά συρροή βιαστή στην σύγχρονη ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη βρετανική κοινή γνώμη.

Ο 60χρονος σήμερα John Worboys, διανύει τον δέκατο χρόνο της κράτησής του στις βρετανικές φυλακές, όπου καταδικάστηκε για τον βιασμό και την κακοποίηση δεκάδων γυναικών, που έπεσαν στα χέρια του.

Ο Worboys, πρώην στρίπερ και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ερωτικές ταινίες, καταδικάστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον 12 γυναικών, όμως οι αρχές πιστεόυν πως δεκάδες ακόμα υπήρξαν θύματά του, όμως δεν κατόρθωσαν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο δικαστής που εξέτασε την αίτηση αποφυλάκισής του, θεώρησε πως εξέτισε ιακνοποιητικό διάστημα στη φυλαή, παρά το γεγονός ότι αντιστοιχούν μόλις 6 εβδομάδες φυλάκισης για κάθε θύμα του.

Η δράση του μανιακού βιαστή

Ο 60χρονος, χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του ως ταξιτζής, ώστε να ναρκώνει και να οδηγεί τα θύματά του σε απόμερες πειοχές, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά και τις άφηνε αναίσθητες κι αβοήθητες.

Επέλεγε προσεκτικά τα θύματά του, ενώ χρησιμοποιώντας ναρκωτικές κι υπνωτικές ουσίες αλλά και διάφορα άλλα τεχνάσματα, τις νάρκωνε και τις βίαζε.

Εκτός από τις 12 επιβεβαιωμένες επιθέσεις, περισσότερες από 100 γυναίκες, υπολογίζεται πως έπεσαν στα δίχτυα του, όμως καμία δεν μπόρεσε να αποδείξει την κακοποίησή της εξαιτίας της νάρκωσης από τα υπνωτικά χάπια, που αναμιγνύονταν με σαμπάνια.