Ο πρίγκηπας Χάρι... ντύνεται γαμπρός (pics & vid)

Gazzetta team
Ο πρίγκηπας Χάρι... ντύνεται γαμπρός (pics & vid)
Το νέο ζευγάρι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ετοιμάζεται για τον μεγαλοπρεπή γάμο του, ενώ όπως είναι αναμενόμενο αποτελούν το δημοφιλέστερο ζευγάρι της χώρας.

Από όταν ανακοινώθηκε ο επίσημος αρραβώνας που «μαγειρευόταν» εδώ και καιρό - για να ακολουθήσει και η ανακοίνωση του γάμου που θα τελεστεί τον Μάιο στο Κάστρο του Ουίνσδορ - τα διεθνή μέσα έχουν προλάβει να ξεψαχνίσουν τα πάντα για το νέο ζεύγος της βασιλικής οικογένειας και κυρίως την καταγωγή και τις καταβολές της Μέγκαν Μαρκλ.

Παράλληλα, εστιάζουν πολύ στο γεγονός ότι στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως αρραβωνιασμένοι πια, δε μπορούσε ο ένας να πάρει τα μάτια από τον άλλον, δείχνοντας πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι.

​Παρόλα αυτά, όσα είχαν ειπωθεί και από τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά και από την ηθοποιό, έδειχναν εξαρχής πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές τους ατάκες μέσα από τις συνεντεύξεις τους που ουσιαστικά δίνουν και αρκετά στοιχεία για το ειδύλλιό τους:

Πρίγκιπας Χάρι

Για τη γνωριμία τους

Αυτή η πανέμορφη γυναίκα στην κυριολεξία σκόνταψε και έπεσε... μέσα στη ζωή μου.

Για το πως προσέγγισε την Μαρκλ

Βγήκαμε δύο ραντεβού τον περασμένο Ιούλιο στο Λονδίνο και νομίζω πως ήταν περίπου τρεις, ίσως τέσσερις εβδομάδες μετά που κατάφερα να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Μποτσουάνα, όπου κάναμε κάμπινγκ οι δυο μας κάτω από τα αστέρια.

Για το ότι δεν είναι πολύ νωρίς για τον αρραβώνα τους

Το γεγονός ότι ερωτεύθηκα τη Μέγκαν τόσο απίστευτα γρήγορα είναι η επιβεβαίωση ότι ευθυγραμμίστηκαν τα αστέρια, συνωμότησε το σύμπαν.

Για τη γνωριμία της Μαρκλ με την οικογένειά του

Ήταν συναρπαστικό. Βλεπόμασταν για ένα χρονικό διάστημα χωρίς να έχω πει τίποτα σε κανέναν και ύστερα ο Ουίλιαμ ανυπομονούσε να τη γνωρίσει, το ίδιο και η Κέιτ.

Είναι γείτονές μας, οπότε το έχουμε καταφέρει αρκετές φορές τώρα πια. Η Κέιτ είναι πραγματικά υπέροχη, όπως και ο Ουίλιαμ επίσης, μία φανταστική υποστήριξη για εμάς.

Για την αντιμετώπιση της Νταϊάνα αν γνώριζε τη Μέγκαν

Θα ήταν αχώριστες, χωρίς αμφιβολία. Και θα ήταν στα σύννεφα, χοροπηδώντας από τη χαρά της, τόσο ενθουσιασμένη για εμένα.

Για το πότε κατάλαβε ότι είναι η γυναίκα της ζωής του

Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε.

Μέγκαν Μαρκλ

Για τη σχέση τους

Είμαστε απλά δύο άνθρωποι που είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι

Για την γνωριμία τους

Ήταν στημένο ραντεβού στα τυφλά. Επειδή είμαι Αμερικανίδα, εκεί δε μεγαλώνεις με την ίδια αντίληψη για τις βασιλικές οικογένειες, οπότε όσο τώρα καταλαβαίνω πολύ καθαρά το παγκόσμιο ενδιαφέρον εδώ, τότε δεν ήξερα τόσα για εκείνον.

Οπότε το μόνο πράγμα που ρώτησα την κοινή μας φίλη ήταν «Είναι καλός;» γιατί αν δεν ήταν ευγενικός δε θα έμοιαζε να έχει νόημα (η γνωριμία).

Για το πως έμεινε ο ίδιος άνθρωπος παρά την ιδιαιτερότητα της σχέσης της με πρίγκιπα

Ήμασταν αθόρυβα μαζί για περίπου έξι μήνες, πριν γίνει γνωστό, παράλληλα εγώ δούλευα για όλο εκείνο το διάστημα και το μόνο που άλλαξε ήταν η αντίληψη του κόσμου, τίποτα για μένα δεν άλλαξε.

Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου μέσα από τη σχέση μου.

Για τον εξονυχιστικό έλεγχο των ΜΜΕ

Έχει τις προκλήσεις του, και έρχεται ανά... κύματα, κάποιες μέρες είναι κάπως δύσκολες από άλλες. [...]

Ευτυχώς έχω την υποστήριξη του συστήματος γύρω μου και φυσικά του αγοριού μου. Δε διαβάζω τον τύπο, δε διάβασα ούτε για το «Suits».

Για τη βραδιά που της έκανε πρόταση γάμου

Ήταν ένα «ζεστό» βράδυ. Τί κάναμε; Προσπαθούσαμε να ψήσουμε ένα κοτόπουλο. Ήταν μία υπέροχη έκπληξη. Ήταν τόσο γλυκιά, φυσική και πολύ ρομαντική (πρόταση). Γονάτισε και για την ακρίβεια, με το ζόρι κατάφερα να τον αφήσω να την ολοκληρώσει, του στυλ...

«Τελείωσες; Μπορώ τώρα να πω ναι;»

Για την πρώτη γνωριμία με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Το να μπορείς να τη γνωρίσεις μέσα από τα μάτια του, όχι μόνο με την τιμή και το σεβασμό που αρμόζει σε μία μονάρχη, αλλά με την αγάπη που της έχει ως γιαγιά... Όλα αυτά τα «στρώματα» ήταν πάρα πολύ σγμαντικά για μένα όταν τη συνάντησα, ένιωσα βαθιά κατανόηση και φυσικά απίστευτο σεβασμό που μπόρεσα να περάσω αυτόν τον χρόνο μαζί της. Είναι μία απίστευτη γυναίκα.

Για το πως αποστασιοποιείται από την κακοπροαίρετη κριτική

Φυσικά και είναι αποκαρδιωτική. Είναι ντροπή που αυτό είναι το παγκόσμιο «κλίμα», το να εστιάζει κανείς τόσο σε αυτό, να μεροληπτεί τόσο πολύ υπό αυτήν την έννοια. Στο τέλος της ημέρας είμαι απλά υπερήφανη για το ποια είμαι, από που προέρχομαι και ποτέ δεν εστιάσαμε σε αυτό, αλλά στο ποιοι είμαστε ως ζευγάρι. Οπότε όταν αφαιρέσεις όλα αυτά τα έξτρα «στρώματα» και όλο αυτόν τον «θόρυβο», νομίζω ότι γίνεται πολύ εύκολο να απολαμβάνεις απλά το να είσαι με τον άλλον.

Πηγή: reader.gr