Παρίσι: Τίγρης δραπέτευσε από τσίρκο πριν σκοτωθεί από την αστυνομία (pics & vid)

Gazzetta team
Παρίσι: Τίγρης δραπέτευσε από τσίρκο πριν σκοτωθεί από την αστυνομία (pics & vid)
Σοβαρές οι ευθύνες των υπεύθυνων του τσίρκου, καθώς έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, ενώ και το άτυχο άγριο ζώο βρήκε το θάνατο από τις σφαίρες των αστυνομικών.

Πανικό προκάλεσε στους κατοίκους του Παρισιού μια τίγρης που δραπέτευσε από ένα τσίρκο και κυκλοφορούσε ελεύθερη στο 15ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι υπάλληλοι του τσίρκου δεν κατάφεραν να πιάσουν το αιλουροειδές και τελικά αναγκάστηκαν να το σκοτώσουν, όπως ανέφερε μια πηγή της αστυνομίας.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την πυροσβεστική, γύρω στις 6 το απόγευμα, καθώς είδαν την τίγρη να περιφέρεται στους δρόμους.

Για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος, ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την εξουδετέρωση του ζώου, διακόπηκαν για μισή ώρα τα δρομολόγια του τραμ στη γραμμή T3a.

Η αστυνομία του Παρισιού κάλεσε αμέσως μετά τους χρήστες των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην σπέρνουν τον πανικό: «Τίγρης δραπέτευσε από τσίρκο στο 15ο Διαμέρισμα: απομακρύνθηκε κάθε κίνδυνος. Μην διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες» ανέφερε σε μήνυμά της στο Twitter.

Πηγή: reader.gr