Ανακάλυψε πως ο χαμένος υιοθετημένος αδελφός της είναι από τους πιο πλούσιους του κόσμου (pics)

Gazzetta team
Ανακάλυψε πως ο χαμένος υιοθετημένος αδελφός της είναι από τους πιο πλούσιους του κόσμου (pics)
Να βρίσκεις τον χαμένο αδελφό σου που έχετε χωριστεί για πάνω από έξι δεκαετίες και ν' ανακαλύπτεις πως δεν ξέρει τι έχει!

Μία γυναίκα από την Σκωτία ανακάλυψε πως ο χαμένος της αδελφός που είχαν χωριστεί για πάνω από 60 χρόνια είναι από τους πιο πλούσιους άνδρες του κόσμου.

Η Ίντα Ουάιλντ δεν περίμενε πως θα άκουγε νέα από τον αδελφό της ξανά. Το μικρό αγόρι από την Ινδία ήταν υιοθετημένο, ωστόσο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην χώρα του και ν' αφήσει την οικογένεια που τον είχε υιοθετήσει.

Όταν επέστρεψε πίσω στην χώρα του ο Αγκάρ, όπως είναι το όνομά του, δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες logistic.

Η καριέρα του εκτοξεύτηκε κι έβγαλε τόσα λεφτά που πλέον βρίσκεται στην 45η θέση στη λίστα Forbes με τους TOP 100 Ινδούς επιχειρηματίες για το 2017.

Τα χρόνια πέρασαν, ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησε να σκέφτεται την αδελφή του κι έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει πίσω στην Σκωτία για να τη βρει.

Η Ίντα πλέον είναι 83 ετών και δηλώνει: «Ήμασταν συγκλονισμένοι όταν έφυγε για την Ινδία. Για πέντε χρόνια ήμασταν αχώριστοι και ήταν ο αδελφός μου. Ήταν λυπηρό που τον χάσαμε. Κρατήσαμε επαφή για λίγο, ωστόσο μετά χαθήκαμε επειδή μετακομίζαμε συνέχεια» και συνέχισε:

«Προσπαθούσε να μας εντοπίσει για χρόνια, ωστόσο δεν μπορούσε να μας βρει».

Η θεία της Ίντα, είχε βρει τον Αγκάρ μαζί με τέσσερα τρομαγμένα παιδιά κατά την εποχή του μεγαλύτερου μετανασταυτικού κύμματος.

Εκείνη, δεν μπορούσε να φροντίσει όλα τα παιδιά κι έτσι η αδελφή της δέχτηκε να φροντίσει τον μικρό Αγκάρ.

Πλέον, τα δύο αδέλφια έσμυξαν και προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο.