Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ρίξτε στον Τραμπ μια σακούλα με σκ... στη μούρη» (audio)

Gazzetta team
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Ρίξτε στον Τραμπ μια σακούλα με σκ... στη μούρη» (audio)
Σφοδρός πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ, καλώντας να του ρίξουν «μια σακούλα σκ... στη μούρη, γιατί πρέπει να γελοιοποιηθεί»!

Νέα σφοδρή επίθεση από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τράμπ!

Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός και ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους του προέδρου των ΗΠΑ, δεν μάσησε τα λόγια του, για μία ακόμη αφορά.

Στη διάρκεια, λοιπόν, της παρουσίας του σε ραδιοφωνική εκπομπή του σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ, την Παρασκευή, είπε χαρακτηριστικά: «Ρίξτε του στη μούρη μια σακούλα με σκ... και αφήστε μετά τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου»!

«Πρέπει να γελοιοποιηθεί. Το ζητάει ο κόσμος», συμπλήρωσε ο 76χρονος Ντε Νίρο, ο οποίος παραδέχτηκε κιόλας ότι θέλει να δει τον πρόεδρο Τραμπ στη φυλακή, δίχως να υπάρξει εξαγορά ή οίκτος για αυτόν.

Θυμίζουμε, το 2018, μιλώντας στην απονομή των βραβείων Tony, ο Ντε Νίρο είχε πει «γα… τον Τραμπ», ενώ το επανέλαβε ξανά στο CNN.

​Να τονίσουμε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός υποστηρίζει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντε, στην «κούρσα» των αμερικανικών εκλογών του 2020.