Η Scarlett Bordeaux είναι η νέα προσθήκη στο NXT του WWE που... βάζει φωτιά στα ρινγκ (pics)

Gazzetta team
Η Scarlett Bordeaux είναι η νέα προσθήκη στο NXT του WWE που... βάζει φωτιά στα ρινγκ (pics)
Το NXT ανακοίνωσε την προσθήκη της Scarlett Bordeaux στο ρόστερ του, η οποία και αναμένεται να προκαλέσει γενικό -ανδρικό- συναγερμό, για προφανείς λόγους...

Το τρίτο brand του WWE, που εδώ και λίγες μέρες κάνει... ντου στα «μεγάλα παιδιά» σε Raw και SmackDown, ενόψει του ιστορικού PPV Survivor Series, στις 25 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε την απόκτηση της 28χρονης Αμερικανίδας.

Η Scarlett Bordeaux, πάντως, δεν είναι νέα στο WWE, αφού το 2014 είχε συμμετάσχει στο PPV Payback, αλλά μόνο ως μέλος των ''The Rosebuds'' του Adam Rose. Μέχρι τον Μάρτιο του 2015 εμφανίστηκε άλλες 15 φορές στο πλάι του. Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, δε, στο επεισόδιο του Raw, η Scarlett έκανε το ντεμπούτο της στο ρινγκ, χάνοντας -γρήγορα- από τη Nia Jax. Πριν από δύο μήνες πέρασε από δοκιμή και πλέον, και επίσημα, θα είναι μέλος του NXT.

Το NXT, θυμίζουμε, το οποίο «τρέχει» ο θρυλικός Triple H (σύζυγος της κόρης του Βινς ΜακΜάν, Στέφανι), προβάλλεται σχεδόν δύο μήνες τώρα, για πρώτη φορά, στην αμερικανική τηλεόραση (USA Network), δίνοντας «μάχη» κάθε Τετάρτη βράδυ με το AEW, τον αντίπαλο του WWE, σε μια περίοδο που θυμίζει έντονα -στους παλιούς- την επική μάχη των 90s για την τηλεθέαση, ανάμεσα σε WWE και WCW.

Λογικά με την απόκτηση της Scarlett Bordeaux τα νούμερα του NXT θα ανέβουν κατακόρυφα...