Cardi B: Φωτογράφος μου πέταξε έξω το μόριό του

Gazzetta team
Cardi B: Φωτογράφος μου πέταξε έξω το μόριό του
Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης η Αμερικανίδα ράπερ, Cardi B, κατέθεσε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην παρουσιάστρια Άντζι Μαρτίνεζ, η Cardi B, είπε ότι: «Είχα πάει σε φωτογράφιση για ένα περιοδικό και ο φωτογράφος προσπαθούσε συνεχώς να με πλησιάσει. Κάποια στιγμή με ρώτησε, "θες πραγματικά να μπεις σε αυτό το περιοδικό;" και πέταξε έξω το μόριό του. Έγινα έξαλλη... Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Ότι όταν το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού με κοίταξε σαν να μου έλεγε "Ε και;"».

Η συνέχεια όπως η ίδια είπε, ήταν να πάρει άμεσα τα πράγματά της και να φύγει, χωρίς να γίνει βέβαια η φωτογράφιση, επισημαίνοντας ότι το χυδαίο αυτό περιστατικό, δεν την παραξένεψε, αφού όπως είπε: «Υπάρχουν κορίτσια από τη γειτονιά μου που ξέρω ότι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες συμπεριφορές. Συμβαίνει κάθε μέρα».

Συνεχίζοντας, θύμiσε τί είχε πεi στο Cosmopolitan 2018: «Όταν προσπαθούσα να γίνω σταρ, κάποιοι μου έλεγαν, "θες να σε βάλω στο εξώφυλλο του περιοδικού;" και μετά μου έδειχναν το πέος τους. Βάζω στοίχημα ότι αν κάποια από τις γυναίκες, που έχουν αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, έχει μιλήσει, πολλοί είπαν, "και λοιπόν; Είσαι απλά μια πόρνη, δεν έχει σημασία"»...