Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για την απόφαση των παιδιών της να γίνουν οπαδοί της Σαϊεντολογίας

Gazzetta team
Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για την απόφαση των παιδιών της να γίνουν οπαδοί της Σαϊεντολογίας
Τα δυο παιδιά του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν ακολούθησαν τα βήματα του πατέρα τους στην Σαϊεντολογία.

Η Νικόλ Κίντμαν μίλησε για την απόφαση των παιδιών της να ακολουθήσουν τα βήματα του πατέρα τους, Τομ Κρουζ, και να γίνουν οπαδοί της Σαϊεντολογίας.

Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ''The Sun'', η 52χρονη σταρ του Χόλιγουντ μοιάζει, πλέον, να έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα και να προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που χωρίζει εκείνη με τα παιδιά της, μετά το διαζύγιό της με τον Τομ Κρουζ.

Η Κίντμαν ανέφερε συγκεκριμένα: «Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Υπάρχουν απίστευτες κορυφές και πεδιάδες είτε είσαι θετή είτε βιολογική μητέρα. Αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι αγάπη» και πρόσθεσε: «Έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τη Σαϊεντολογία. Δουλειά μας ως γονείς είναι να τους προσφέρουμε πάντα άνευ όρων αγάπη. Και τίποτα άλλο παρά "Είμαι εδώ να σε αγαπώ και να σε υποστηρίζω"».

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1990 και πήρε διαζύγιο το 2001, μετά από 11 χρόνια γάμου. Ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν είχαν υιοθετήσει δυο παιδιά, την 26χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 24χρονο Κόνορ οι οποίοι μετά το διαζύγιο των γονιών τους είχαν επιλέξει να μείνουν με τον πατέρα τους, ενώ η Κίντμαν επέστρεψε στην Αυστραλία.

Πηγή: reader.gr