Η εισβολέας του Champions League βάζει νέους στόχους στην... καριέρα της (pics & vid)

Gazzetta team
Η εισβολέας του Champions League βάζει νέους στόχους στην... καριέρα της (pics & vid)
Η Κίνσεϊ Βολάνσκι αποκάλυψε πότε θα ολοκληρώσει την... καριέρα της, υποσχέθηκε νέες εκπλήξεις και μίλησε για τους παίκτες που επικοινώνησαν μαζί της.

Ο τελικός του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο υπάρχει μία παρουσία που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Ο λόγος φυσικά δεν γίνεται για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, αλλά για την sexy εισβολέα της Μαδρίτης που εδώ και δύο εβδομάδες αποτελεί την μεγαλύτερη ανδρική φαντασίωση.

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη στην Sun όπου αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον.

«Θέλω μέχρι τα 30 να έχω κάνει πολλά χρήματα έτσι ώστε να μπορέσω να αποσυρθώ και να μην χρειάζεται να δουλεύω.

Η εισβολή στον τελικό του Champions League είναι κάτι που θα με βοηθήσει σε αυτό», είπε αρχικά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε: «Θα κάνω και άλλες εισβολές προκειμένου να ανεβάσω το προφίλ μου στα social media».

Κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς πως την ώρα που βρισκόταν υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, οι followers της στο Instagram πήγαν από 300.000 σε 2 εκατομμύρια: «Δεν μπορείς να αγοράσεις τέτοια δημοσιότητα», συμπλήρωσε.

«Ξαφνικά ήμουν διάσημη σε όλο τον κόσμο και οι προτάσεις για δουλειά έπεφταν βροχή. Δεν έκανα κακό σε κανέναν. Απλά ήταν διασκεδαστικό.

Ο κόσμος το λάτρεψε, οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν, ενώ ακόμα και οι αστυνομικοί ζητούσαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα αποκάλυψε πως δύο παίκτες της Λίβερπουλ της έστειλαν μηνύματα, τα οποία όμως δεν απάντησε καθώς έχει σύντροφο όπως χαρακτηριστικά είπε.

Το κορυφαίο όμως ήταν όταν την ρώτησαν πως αντέδρασαν οι γονείς της, καθώς ο πατέρας της είναι αστυνομικός στο Λος Άντζελες. «Ξέρουν τι άτομο είμαι και δεν αποτέλεσε έκπληξη για αυτούς. Ο πατέρας μου είναι ικανοποιημένος που δεν το έκανα γυμνή», είπε.