Η ιερόδουλη με το μεγαλύτερο εισόδημα στις ΗΠΑ: Βγάζει πάνω από 1 εκατ. το χρόνο (pics & vid)

Gazzetta team
Η ιερόδουλη με το μεγαλύτερο εισόδημα στις ΗΠΑ: Βγάζει πάνω από 1 εκατ. το χρόνο (pics & vid)
Η 27χρονη δουλεύει μέχρι και 80 ώρες την εβδομάδα, βγάζοντας πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο από τις ερωτικές

Η εικόνα που έχει το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου σχετικά με τις κοπέλες που δουλεύουν σε οίκους ανοχής, είναι πως το κάνουν από ανάγκη και πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανοποιημένες με αυτό.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, σε περιοχές που υπάρχουν νόμοι που τηρούνται και γίνονται σχετικοί έλεγχοι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όλα γίνονται όπως πρέπει.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Νεβάδα όπου οι ιερόδουλες θεωρούνται ανεξάρτητες επαγγελματίες, κάτι που σημαίνουν οτι θέτουν εκείνες τους όρους σε κάθε εργασία τους και ανά πάσα στιγμή μπορούν να αρνηθούν οποιαδήποτε συνεύρεση με υποψήφιο πελάτη ή ικανοποίηση κάποιας επιθυμίας του.

Η Allice Little λοιπόν είναι μία από αυτές τις εξαιρέσεις και υποστηρίζει οτι είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο εισόδημα από τις ερωτικές υπηρεσίες που προσφέρει. Και αυτό, γιατί όπως λέει η ίδια, βγάζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια σε ένα ημερολογιακό έτος.

«Ένα εκατομμύριο δολάρια, αν τα διαιρέσεις δια 12 που είναι οι μήνες του χρόνου, σημαίνει οτι πρέπει κάθε μήνα να βγάζω 84.000 δολάρια. Αν έχω μία διανυκτέρευση με πελάτη που κοστίζει 20.000 δολάρια, τότε βγαίνει εύκολα το ποσό αυτό», είπε σχετικά και συμπλήρωσε: «Στον χώρο μας, οι πιο επιτυχημένες κοπέλες βγάζουν περίπου 400.000 με 700.000 δολάρια τον χρόνο. Εγώ βγάζω σχεδόν τα διπλάσια και αυτό είναι εντυπωσιακό».

Αναφορικά με το πόσο δημοφιλής είναι, άφησε να εννοηθεί οτι μεγάλο ρόλο παίζει η σχέση εμπιστοσύνης που προσπαθεί να χτίσει με τον πελάτη. «Αφήνω τον χρόνο στην άκρη, προκειμένου να φτιάξω μία σχέση με τον πελάτη μου και κανονίζω τον χρόνο έτσι ώστε να πετύχω τον στόχο αυτό».

Όσο για το πως αισθάνεται για την δουλειά της; «Τίποτε άλλο δεν θα με γέμιζε περισσότερο από το να δουλεύω σε έναν νόμιμο οίκο ανοχής. Μου ταιριάζει τέλεια», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο Moonlite Bunny Ranch όπου συνολικά περνάει 60 με 80 ώρες την εβδομάδα.

«Όλες δουλεύουμε ως ανεξάρτητες. Κάτι που σημαίνει οτι εμείς καθορίζουμε τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε, σε ποιον θα τις προσφέρουμε και την τιμή που θα έχουν. Μπορούμε να αρνηθούμε για οποιονδήποτε λόγο, αν δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι.

Ο νόμος της Νεβάδα μας επιτρέπει να συμφωνούμε ξεχωριστά για τις υπηρεσίες και τις τιμές. Ο οίκος ανοχής παίρνει τα χρήματα, κρατώντας το 50% της πληρωμής. Το άλλο 50% είναι δικό μας».