Η Cardi B ήταν αδίστακτη στα νιάτα της: «Νάρκωνα και λήστευα άνδρες» (pics)

Gazzetta team
Η Cardi B ήταν αδίστακτη στα νιάτα της: «Νάρκωνα και λήστευα άνδρες» (pics)
Η ράπερ Cardi B έχει μιλήσει αρκετές φορές για το αμαρτωλό παρελθόν της ως stripper, μάλιστα έχει παραδεχτεί ότι δε δίσταζε να παρασέρνει άντρες με πρόφαση το σεξ για να τους ληστέψει.

Το παρελθόν της γεμάτο αμαρτίες και ατελείωτες ώρες που χόρευε πάνω σε έναν στύλο για να βγάζει το μεροκάματό της.

Η Cardi B δεν έχει κρύψει ποτέ τις συνήθειές της πριν γίνει η πιο διάσημη ράπερ και κάτοχος Grammy.

Πρόσφατα, έγινε viral ξανά ένα live βίντεο που είχε κάνει στο Instagram, όπου είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τις οποίες δεν είναι καθόλου περήφανη!

Η 26χρονη, βλέπετε, δελέαζε άντρες και με πρόφαση το σεξ τους οδηγούσε σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί, τους νάρκωνε, τους λήστευε και εξαφανιζόταν!

Η ίδια αναγκάστηκε να απολογηθεί για όσα ανέφερε ξανά, αφού ο κόσμος δεν επικρότησε τις πράξεις της:

«Βλέπω, ότι έχει γίνει ξανά viral ένα παλιό μου βίντεο. Ένα live στο οποίο μιλάω για πράγματα που έκανα στο παρελθόν. Σωστά ή λάθος ένιωθα ότι πρέπει να τα κάνω για να επιβιώσω. Ποτέ δεν είπε ότι είμαι τέλεια, ή ότι προήλθα από έναν τέλειο κόσμο.

Είμαι μέρος μίας χιπ χοπ κουλτούρας, όπου μπορείς να μιλάς για το από πού προέρχεσαι. Τα λάθη που έπρεπε να κάνεις για να φτάσεις εκεί που βρίσκεσαι.

Υπάρχουν ράπερ που αποθεώνουν τους φόνους, τη βία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. Εγκλήματα που αισθάνονται ότι έπρεπε να κάνουν για να επιβιώσουν.
Ποτέ δεν αποθέωσα τα πράγματα που ανέδειξα στη μουσική μου γιατί δεν είμαι περήφανη για αυτά και αισθάνομαι την ευθύνη να μην τα αποθεώσω. Έκανα τις επιλογές που έκανα τότε, επειδή ήταν πολύ περιορισμένες.

Ήμουν ευλογημένη που μπόρεσα να ξεφύγω από αυτό, πολλές γυναίκες δεν ήταν. Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όλοι έχουμε», έγραψε μεταξύ άλλων.