Το συγκινητικό αντίο της «Μπρέντα» στον «Ντίλαν» (vids)

Gazzetta team
Το συγκινητικό αντίο της «Μπρέντα» στον «Ντίλαν» (vids)
Όσα δήλωσε στο People η Σάνεν Ντόχερτι για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στην σειρά που άφησε εποχή.

Συντετριμμένη είναι η Σάνεν Ντόχερτι μετά τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου της συναδέλφου και φίλου Λουκ Πέρι από βαρύ εγκεφαλικό σε ηλικία 52 ετών.

Η τηλεοπτική Μπρέντα της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς που έμεινε στην ιστορία για το ρομάντζο της με τον Ντίλαν δε μπορεί να διαχειριστεί την απώλειά του, τουλάχιστον όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που απέσπασε από εκείνη το People.

Μερικές από τις δηλώσεις της:

«Eίμαι σοκαρισμένη. Έχει ραγίσει η καρδιά μου. Συντετριμμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις με τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα χαραγμένες στην καρδιά και το μυαλό μου.»

«Ο Λουκ ήταν ένας έξυπνος, ήσυχος, ταπεινός και πολύπλοκος άνδρας με χρυσή καρδιά και ατέρμονη ακεραιότητα και αγάπη. Ο Λουκ ήρθε να με βρει κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μου με τον καρκίνο και συνεχίσαμε τη σχέση μας από εκεί που την είχαμε αφήσει, αν και μεγαλύτεροι πια και σοφότεροι, η σύνδεσή μας παρέμεινε σταθερή.»

«Υπάρχει ένα ξεχωριστό είδος αγάπης που έχει ο ένας για τον άλλον όταν ζεις το ταξίδι που είχαμε εμείς στα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς και φυσικά στη ζωή γενικότερα. Με τον Λουκ δουλεύαμε πάνω σε ιδέες για ένα σόου που θα κάναμε από κοινού. Θέλαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί και να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό και ουσιαστικό για τους φανς μας σε αυτήν τη φάση της ζωής μας. Θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο.»

«Ο Λουκ λάτρευε την οικογένειά του. Μιλούσε συνέχεια για τα παιδιά του και για το πόσο υπερήφανος ήταν για αυτά. Μου έδειχνε συχνά βίντεο, ήταν για εκείνον η «καρδιά» του και το μεγαλύτερό του επίτευγμα.»

Θυμίζουμε ότι η Ντόχερτι και ο Πέρι είναι οι μοναδικοί που δεν παίρνουν μέρος στην τηλεοπτική επιστροφή της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς που αναμένεται να προβληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι από το Fox.

Θυμηθείτε μερικές από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές τους στιγμές:

Πηγή: reader.gr