Έφτιαξαν ναό προς τιμήν του Ντάνι Ντε Βίτο σε τουαλέτες κολεγίου (pics)

Gazzetta team
Έφτιαξαν ναό προς τιμήν του Ντάνι Ντε Βίτο σε τουαλέτες κολεγίου (pics)
Από τη στιγμή που έχει αποκαλυφθεί η ύπαρξη του μυστικού «βωμού», η είδηση έχει γίνει viral κάνοντας το γύρο του διαδικτύου, ενώ το ακριβές σημείο του ασυνήθιστου αυτού «ναού» φυλάσσεται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι φοιτητές ενός κολεγίου στη Νέα Υόρκη έχουν βρει το δικό τους ξεχωριστό τρόπο να τιμήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τόπο λατρείας αφιερωμένο σε εκείνον, στις τουαλέτες του κτιρίου,

Σύμφωνα με το Mashable, πίσω από βρώμικος τούβλινους τοίχους και απορρίμματα οι θαυμαστές του βετεράνου κωμικού έχουν τοποθετήσει αντικείμενα και φωτογραφίες του ΝτεΒίτο δημιουργώντας έναν «ιερό» τόπο λατρείας, ενώ οι «πιστοί» που τον επισκέπτονται καλούνται να «κάνουν το τάμα τους προς τον Κύριο και Σωτήρα Ντάνι Ντε Βίτο, Προστάτη Άγιο των σκουπιδιάρηδων».

Η ύπαρξη του αλλόκοτου «βωμού» έχει φτάσει και στα αυτιά του ίδιου ηθοποιού ο οποίος με το χαρακτηριστικό χιούμορ που διαθέτει, μέσω ανάρτησής του στο Twitter ευχάριστησε τους θαυμαστές του για την τιμή που του έκαναν αναφέροντας ότι «η καρδιά του έχει γεμίσει με αγάπη και σκουπίδια».

Στο μεταξύ,αν και αρκετοί έχουν επιχειρήσει να ανακαλύψουν το ακριβές σημείο τα στόματα των μυημένων κρατούνται ερμητικά κλειστά. Σίγουρα πάντως η αποκάλυψη του «ναού» έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αποτελώντας το πιο ασυνήθιστο δώρο για τα γενέθλιά του ΝτεΒίτο ο οποίος το Σάββατο σμπλήρωσε τα 74α του χρόνια.

Πηγή: reader.gr