Αυτά τρώει η Bella Hadid λίγο πριν το show της Victoria's Secret (pics)

Gazzetta team
Αυτά τρώει η Bella Hadid λίγο πριν το show της Victoria's Secret (pics)
Το πασίγνωστο μοντέλο μας άνοιξε το γεμάτο ψυγείο του, για να δούμε τι τρώει λίγες μέρες πριν το show της Victoria's Secret.

Με το show της Victoria's Secret στη Νέα Υόρκη να απέχει μόλις τρεις εβδομάδες, όλα τα μοντέλα που είναι να λάβουν μέρος ακολουθούν αυστηρή δίαιτα, προκειμένου να παρουσιαστούν όπως πρέπει, χωρίς ίχνος ατέλειας πάνω τους.

Στη λίστα με τα... αγγελάκια που θα λάβουν μέρος είναι και το όνομα της Bella Hadid, η οποία την Κυριακή με ένα Instagram Story μας άνοιξε το ψυγείο της για να δούμε τι περιλαμβάνει λίγες μέρες πριν το μεγάλο event.

Ξεπερνώντας τον μυθικό, σε επίπεδα ψυχαναγκασμού, τρόπο με τον οποίο είναι τακτοποιημένο, θα δει κανείς πως τα σνακ της περιλαμβάνουν κομμένα καρότα, σέλινο, βατόμουρα, σμέουρα, αλλά και χούμους.

Παράλληλα έχει αγοράσει αρκετά βιολογικά ποτά, αλλά και νερό καρύδας, ενώ υπάρχουν San Pellegrino με γεύση ροδάκινο, τα οποία έχουν τις θερμίδες τους.

Από εκεί και πέρα έχει αντικαταστήσει το απλό βούτυρο με αμυγδάλου και κακάο, ενώ γάλα προτιμά βρώμης και όχι το αγελαδινό.

Στο ψυγείο υπάρχει μεγάλη ποικιλία γιαουρτιών με διάφορες γεύσεις φρούτων, μαρμελάδα, σαλάμι και τυρί κρέμα.

Βέβαια, επειδή από μόνη της η διατροφή δεν κάνει δουλειά, το 22χρονο μοντέλο γυμνάζεται 3 ώρες την ημέρα.