Το «βουνό» του Game of Thrones μπορεί να είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος, ωστόσο υπάρχει κόσμος που τόλμησε να τον κοροϊδέψει (pics)

Gazzetta team
Το «βουνό» του Game of Thrones μπορεί να είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος, ωστόσο υπάρχει κόσμος που τόλμησε να τον κοροϊδέψει (pics)
Ο Hafthór Björnsson... γνωστός ως «το βουνό» του Game of Thrones πρόσφατα σήκωσε κορμό 650 κιλών. Κι όμως υπάρχουν trolls που δεν διστάζουν να γεμίζουν τους λογαριασμούς του με επιθετικά μηνύματα.

Να έχεις καταρρίψει ρεκόρ που κρατούσε 1000 χρόνια, να σε θεωρούν τον πιο δυνατό άνδρα του κόσμου και να υπάρχουν άνθρωποι που δεν διστάζουν να σε κοροϊδέψουν.

Ο Hafthór Björnsson παραδέχεται πως δέχεται συνέχεια μηνύματα κακίας, ενώ πολλές φορές έχουν κοροϊδέψει κάτω από φωτογραφίες που είναι με την κοπέλα του, επειδή είναι αρκετά πιο κοντή από εκείνον.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου στέλνουν πως θέλουν να αναμετρηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο, μάλλον πίσω από το πληκτρολόγιο υπάρχουν πολλοί γενναίοι».

Στην πραγματική ζωή αναφέρει πως ποτέ κανείς δεν του έχει πει τίποτα... στα social media όμως γίνεται χαμός:

«Οι άνθρωποι προσπαθούν να είναι αγενής απέναντι μου, απέναντι στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου. Έτσι είναι στις μέρες μας... Αυτό φυσικά δεν το δέχομαι και μπλοκάρω όποιον δεν με σέβεται! Δεν δέχομαι αυτή την κακία χωρίς λόγο. Τι έχουν καταφέρει;».