Ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 30 χρόνια

Gazzetta team
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 30 χρόνια
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα υποδυθεί έναν βαρόνο των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε επερχόμενη δραματική σειρά του BBC με τίτλο "MotherFatherSon".

Είναι ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του ηθοποιού του Χόλιγουντ μετά από περίπου τρεις δεκαετίες. Ο χαρακτήρας του στη σειρά του BBC, o Μαξ, είναι ένας χαρισματικός αυτοδημιούργητος Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Λονδίνο και σε όλο τον κόσμο.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που εργάστηκα στην τηλεόραση" δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Pretty Woman". "Είμαι πολύ ευτυχής που συνεργάζομαι τώρα με το BBC σε αυτό το εξαιρετικό οκτάωρο πρόγραμμα με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους και το οποίο αντικατοπτρίζει τόσο πολύ τα όσα ζούμε".

Ο Γκιρ θα συμπρωταγωνιστήσει με την Έλεν ΜακΚρόρι και τον Μπίλι Χάουλ.

Η ΜακΚρόρι θα υποδυθεί την Κάθριν την αποξενωμένη σύζυγο του Μαξ, και ο Χάουλ τον γιο του ζευγαριού, Κέιντεν, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά κάνει σαφείς αναφορές στη σχέση Τζέιμς και Ρούπερτ Μέρντοχ. Ο Κέιντεν διαχειρίζεται τις βρετανικές εφημερίδες του πατέρα του, ενός από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματά του.

Ο αυτοκαταστροφικός τρόπος ζωής του Κέιντεν τον οδηγεί όμως εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για την οικογένειά του και την επιχειρηματική αυτοκρατορία. Ο Τομ Ρομπ Σμιθ (American Crime Story: Η δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε) είναι ο σεναριογράφος της σειράς.