Τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έγιναν γονείς χωρίς να παντρευτούν (pics)

Gazzetta team
Τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ που έγιναν γονείς χωρίς να παντρευτούν (pics)
Ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία ανθρώπων που δεν μπαίνουν σε «καλούπια», που αρνούνται να ακολουθήσουν αυτά που οι άλλοι προστάζουν και απολαμβάνουν τη ζωή τους, όπως αυτοί θέλουν κι επιθυμούν.

Celebrities και εκπρόσωποι του Χόλιγουντ ερωτεύτηκαν, έζησαν ή συνεχίζουν να ζουν το δικό τους παραμύθι, έφεραν στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά τους… αλλά αρνήθηκαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Άλλωστε, για εκείνους το μυστήριο δεν αλλάζει τα συναισθήματα που νιώθουν ή ένιωθαν ο ένας για τον άλλον.

Όταν ο Τζόνι Ντεπ γνωρίστηκε με τη Βανέσα Παραντί, ένας ολέθριος έρωτας γεννήθηκε που διήρκησε από το 1998 έως το 2012. Ο βραβευμένος ηθοποιός και η Γαλλίδα, επίσης, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, σε αυτά τα 14 χρόνια κοινής πορείας, απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λιλί Ρόουζ και τον Τζον Κρίστοφερ, που τους ενώνουν μέχρι σήμερα. Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, με την Παραντί να υποστηρίζει τον Ντεπ, στις δικαστικές διαμάχες που είχε με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

34 χρόνια κοινής πορείας μετρούν η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ, που πιστεύουν στην απόλυτη αγάπη, αλλά όχι στο γάμο. «Σε εσένα χρωστάω την υπέροχη ζωή μου… Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι πουθενά αλλού, παρά μόνο δίπλα σου» έχει δηλώσει ο Ράσελ εκφράζοντας τον έρωτά του για την αγαπημένη του. Το ζευγάρι, που κάνει διακοπές στη Σκιάθο και λατρεύει την Ελλάδα, έχει αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Γουάιατ Ράσελ.

Οκτώ χρόνια σχέση διατηρούν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, τον Μίλαν Πικέ Μεμπαράκ (22 Ιανουαρίου 2013) και τον Σάσα Πικέ Μεμπαράκ (29 Ιανουαρίου 2015). Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού κανείς από τους δύο δεν είναι υπέρμαχος της διαδικασίας αυτής. «Η σχέση μου με τον Ζεράρ διαθέτει όλα τα απαραίτητα. Έχουμε ένα βαθύ δέσιμο, αγάπη ο ένας για τον άλλον... Νομίζω ότι αυτές οι πτυχές της σχέσης μας είναι δεδομένες και ένας γάμος δεν πρόκειται να τις αλλάξει» δήλωσε παλαιότερα σε συνέντευξή της η Σακίρα.

Από την παραπάνω λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2011 κι ενώ δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται, το 2016, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι δυο τους βιώνουν την οικογενειακή ευτυχία με τις δυο τους κόρες, λάμπουν σε κάθε τους εμφάνιση, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη δημόσια εξομολόγηση του Γκόσλινγκ για την αγαπημένη του, στην απονομή των Όσκαρ.

Έχοντας υιοθετήσει τον μποέμ τρόπο ζωής της μητέρας της Κερτ Ράσελ, η Κέιτ Χάντσον βιώνει ένα τρελό έρωτα με το σύντροφό της Danny Fujikawa αλλά αρνείται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και το τρίτο για την ηθοποιό, με την ξανθιά star να δηλώνει: «Τα παιδιά μου, ο Ντάνι, εγώ και όλη η οικογένεια είμαστε ενθουσιασμένοι»!

Πηγή: reader.gr