H νέα σύντροφος του Ντι Κάπριο «βάζει φωτιά» στο Χόλιγουντ (pics)

Gazzetta team
H νέα σύντροφος του Ντι Κάπριο «βάζει φωτιά» στο Χόλιγουντ (pics)
H 20χρονη καλλονή, κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας, ενώ το αμόρε με τον γνωστό ηθοποιό μετράει ήδη αρκετούς μήνες ζωής.

Άλλος έχει τη φήμη του... «μοντελοπνίχτη» και άλλος τη χάρη, αποδεδειγμένα κιόλας. Πραγματικά δεν τον προλαβαίνουμε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Πάνω που είχαμε μάθει τα «μαντάτα» για τη Τζουλιέτ Πέρκινς τον Οκτώβριο, τα δεδομένα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή με τον γόη ηθοποιό να έχει βάλει ήδη πλώρη για αλλού.

Εννοείται πως δεν απομακρύνθηκε πολύ -βασικά ο πήχης που έχει θέσει δεν έπεσε ούτε χιλιοστό, αφού το νέο του αμόρε είναι προικισμένο με τα ίδια ψαρακτηριστικά: 20 χρόνων, ψηλόλιγνο μοντέλο, καστανόξανθα μαλλιά και ιδανικές αναλογίες.

Το όνομα της Αργεντίνας καλλονής είναι Καμίλα Μορόνε και με πειστήρια τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πέρασε μαζί με τον Λίο τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Κολοράντο.

Σύμφωνα με το The Cut πάντως, η γνωριμία τους ίσως και να μην έγινε τώρα, καθώς η 38άχρονη μητέρα της Καμίλα, Λουσίλα Σολά λέγεται ότι διατηρεί σχέση με τον καλό φίλο του Ντι Κάπριο και... 77άχρονο, Αλ Πατσίνο.

Δύο πράγματα έχουμε να παρατηρήσουμε: Πρώτον, ο Ντι Κάπριο το τελευταίο χρονικό διάστημα παραείναι «δραστήριος» στον χώρο του μόντελινγκ, καθώς μόνο μέσα στο 2017 φέρεται πως φλέρταρε (για να μην πούμε τίποτα παραπάνω) και με την προαναφερθείσα Πέρκινς, αλλά και με τις Τόνι Γκαρν και Σάρα Σνάιντερ. Παλαιότερα τουλάχιστον, οι σχέσεις του ξεπερνούσαν το δωδεκάμηνο... Δεύτερον, αναφορικά με την Μορόνε, η 20άχρονη από το Μπουένος Άιρες βλέπει τις «μετοχές» στις πασαρέλες να αυξάνονται, καθότι ανήκει στο πρακτορείο μοντέλων IMG, ενώ επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, μεταξύ των οποίων αυτές των Topshop και Victoria's Secret Pink.

Βέβαια, ούτε στον κινηματογράφο τα πάει άσχημα για την ηλικία της, καθώς ήδη έχει κάνει μερικές γκεστ εμφανίσεις στις ταινίες «Bukowski« και «Death Wish» που θα βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019.