Άνοιξε στο Ντόρτμουντ ο πρώτος οίκος ανοχής αποκλειστικά με κούκλες (pics & vid)

Gazzetta team
Άνοιξε στο Ντόρτμουντ ο πρώτος οίκος ανοχής αποκλειστικά με κούκλες (pics & vid)
Οι Αυστριακοί έκαναν την αρχή, όμως οι Γερμανοί το πήγαν σε άλλο επίπεδο, με την ανταπόκριση να είναι θεαματική όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια Evelyn Schwarz.

Η εποχή της τεχνολογίας που ζούμε, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει με διάφορους τρόπους την ερωτική ζωή των ανθρώπων. Ένας από αυτούς, ο οποίος έχει επιρροή από την Ασία, είναι και οι κούκλες με τις οποίες πολλοί άνδρες σιγά σιγά αρχίζουν να αντικαθιστούν τις γυναίκες.

Αρχικά είχαμε δει τον οίκο ανοχής στην Αυστρία, ο οποίος παρείχε μία τέτοια στους πελάτες του, όμως στο Ντόρτμουντ είπαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα, ανοίγοντας ένα τέτοιο χώρο, αποκλειστικά και μόνο με τέτοιες παροχές.

Το όνομά του είναι «Bordoll» και πηγάζει από την ένωση των λέξεων «bordello» (μπουρδέλο) και doll (κούκλα), ενώ ιδιοκτήτριά του είναι η Evelyn Schwarz, η οποία βλέπει την επιχειρηματική της κίνηση να αποδίδει... καρπούς με το καλημέρα.

Συνολικά διαθέτει 15 κούκλες, τις οποίες έχει αγοράσει από την Ασία και η κάθε μία αξίζει 2000 ευρώ. Όλες τους είναι διαφορετικές, καθώς έχουν άλλο ύψος, άλλο χρώμα μαλλιών, άλλες αναλογίες σώματος και το κόστος για μία τέτοια συνεύρεση είναι στα 80 ευρώ την ώρα.

Η ανταπόκριση που έχει αυτή η επιχειρηματική της κίνηση, είναι πολύ καλή, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, κάθε μία από τις κούκλες αυτές κάνουν κατά μέσο όρο 11 ραντεβού την ημέρα. Κοινώς βγάζουν 880 ευρώ.

«Οι περισσότεροι έρχονται από περιέργεια, αλλά το 70% αυτών, επιστρέφει ξανά, καθώς μένει ικανοποιημένος από την εμπειρία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ το κορυφαίο όλων, είναι πως πολλές γυναίκες πελατών περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο.



v