«Λουλουδάκι» και χιλιάρικο πλήρωνε ο Καβαλιέρε! (pics)

Gazzetta team
«Λουλουδάκι» και χιλιάρικο πλήρωνε ο Καβαλιέρε! (pics)
Σάλο συνεχίζουν να προκαλούν στην Ιταλία οι αποκαλύψεις για τα κορίτσια του Μπερλουσκόνι. Απίστευτες τηλεφωνικές συνομιλίες για «λουλουδάκια» και «καυτά χείλη» είδαν πάλι το φως της δημοσιότητας...

Όπως αποκαλύπτει η La Repubblica, δύο από τις γυναίκες που σχετίζονταν με τον άτακτο Καβαλιέρε, η Νικόλ Μινέτι και η Ίρις Μπερνάρντι, κακολογούν σε τηλεφωνική τους συνομιλία τον Μπερλουσκόνι για την προτίμησή του σε μια άλλη γυναίκα, την Άρις Εσπινόζα. «Της έδωσε καλό δωράκι της Άρις. Εννιά "λουλουδάκια" πήρε», λέει η Μινέτι, κοστολογώντας τη συνεύρεση της Εσπινόζα με τον Καβαλιέρε στις 9.000 ευρώ, καθώς η αναλογία είναι ...«λουλουδάκι» και χιλιάρικο.

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι όντως φαίνεται να είχε ιδιαίτερη προτίμηση στην Εσπινόζα, με την οποία συζητά με ναζιάρικο ύφος σε τηλεφωνική τους συνομιλία, χαρακτηρίζοντας την «κακό, πολύ κακό κορίτσι», πριν της αναλύσει τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί λόγω των αποκαλύψεων: «Είμαι στη μέση ενός πολύ άγριου πολέμου. Όταν λήξει και τον κερδίσω, τότε θα απολαύσω τα όμορφα, γλυκά σου χείλη».

Πριν τα Χριστούγεννα του 2010, η Μαριστέλ Πολάνκο και η Νικόλ Μινέτι εμφανίζονται σε μεταξύ τους συνομιλία δυσαρεστημένες από τα δώρα που τους έκανε και από τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκε ο Μπερλουσκόνι. «Τον είδα χθες αλλά δε με άφησε ούτε καν να κοιμηθώ εκεί. Ο μαλ…ς!», είπε η Νικόλ, ενώ η Μαριστέλ δήλωσε επίσης θυμωμένη: «Εγώ πήγα εκεί και μου έδωσε μόνο τρία λουλουδάκια. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη».

Απολαύστε και μερικές πόζες από τα κορίτσια του Καβαλιέρε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, για να ξέρετε τις προτιμήσεις του...