Βρήκαν χασισοφυτείες σε δάσος στον Πύργο

Gazzetta team
Βρήκαν χασισοφυτείες σε δάσος στον Πύργο
Για την δραστηριότητά τους συγκέντρωσαν πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 34χρονου

Χειμώνα- καλοκαίρι θα είχαν παραγωγή χασίς με τις δυο φυτείες που είχαν στήσει, τρεις Έλληνες που έχουν συγγενική σχέση και η Αλβανίδα σύντροφος του ενός στον Πύργο! Αφού… «ξεζούμισαν» την υπαίθρια χασισοφυτεία, φύτεψαν άλλη μια, αυτή τη φορά εσωτερικού χώρου με την υδροπονική μέθοδο!

Για την δραστηριότητά τους συγκέντρωσαν πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 34χρονου, όπου βρήκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε με πλήρη εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια, ο οποίος αποτελούνταν από ένα λαμπτήρα φωτισμού και θέρμανσης, έναν αυτοσχέδιο κυκλοφορητή αέρα, έναν θερμοστάτη και ένα μετασχηματιστή.

Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε ότι ο 34χρονος μαζί με δυο συγγενείς του χρόνων ηλικίας 60 και 55 χρόνων και μια 56χρονη Αλβανίδα διατηρούσαν από το Μάιο ως και τον Αύγουστο άλλη μια υπαίθρια φυτεία με 80 δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο δάσος στην περιοχή Μπαραγκίτικα! Εκεί, βρέθηκαν ένδεκα αποξηραμένα τμήματα από χασισόδεντρα ύψους ως ενός μέτρου και 80 άδειοι λάκκοι από τους οποίους οι καλλιεργητές είχαν ξεριζώσει τα δενδρύλλια, αφού πρώτα τρύγησαν άγνωστη ποσότητα κάνναβης!

Στον ίδιο χώρο, οι αστυνομικοί βρήκαν μια σκηνή στο εσωτερικό της οποίας υπήρχαν ρούχα και ολόκληρη οικοσκευή και τρόφιμα για μαγείρεμα, που έδειχναν ότι οι καλλιεργητές περνούσαν μέρες ολόκληρες στην χασισοφυτεία για να την περιποιούνται! Εκτός από τον 34χρονο, συνελήφθη μόνο ο 60χρονος στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας με κατηγορίες κατά περίπτωση για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή που βαρύνουν και τους δυο συνεργούς τους.

Πηγή: protothema.gr