Τώρα έχουμε στο Instagram και τα πλουσιόπαιδια της Νιγηρίας (pics)

Gazzetta team
Τώρα έχουμε στο Instagram και τα πλουσιόπαιδια της Νιγηρίας (pics)
Τα πλουσιόπαιδα του Instagram αρέσκονται πάντα να παρουσιάζουν την πολυτελή ζωή τους και να προβάλλουν τις μικρές και μεγάλες στιγμές πλούτου που απολαμβάνουν.

Συνήθως, βέβαια, πρόκειται για τους νέους που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Ρωσία, και είναι γνωστοί για την επίδειξη των ιδιωτικών τζετ τους, τα ακριβά και επώνυμα ρούχα σχεδιαστών και τις πολυτελείς διακοπές τους. Τώρα, όμως, δέχονται σκληρό ανταγωνισμό από τους πλούσιους νέους της Νιγηρίας των οποίων η χλιδάτη ζωή παρουσιάζεται από το λογαριασμό Richkidsnaija στο Instagram.

Η χώρα με την ισχυρή οικονομία στην Αφρική έχει δημιουργήσει πλούτο για λίγους και μαύρη ζωή για πολλούς, με τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού να ζει σε συνθήκες απόλυτης ένδειας.

Στους λίγους, λοιπόν, ανήκουν και αυτά τα πλουσιόπαιδα που απολαμβάνουν «βασιλική ζωή» και φροντίζουν να την επιδεικνύουν. Ο Emeka Okonkwo γνωστός και ως «E money» είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της χώρας με εισοδήματα από μεγάλη ακίνητη περιουσία, πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Διαθέτει επίσης και τη δική του δισκογραφική εταιρεία. Ένα δισεκατομμύριο Νάιρα Νιγηρίας ισοδυναμεί με περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο συγκεκριμένος νεαρός φροντίζει να ενημερώνει συνεχώς το προφίλ του παρουσιάζοντας τα ακριβά υπάρχοντά του, τα πάρτι στα οποία διασκεδάζει και τα χρήματα τα οποία ξοδεύει σε διάφορες εκδηλώσεις. Και δεν είναι ο μόνος.

Πανάκριβα αυτοκίνητα, πτήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη, αγορές από καταστήματα με επώνυμες μάρκες είναι μια καθημερινότητα, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο λαός της Νιγηρίας ζει σε συνθήκες πραγματικής φτώχειας.

Πάρτε μια γεύση από την πολυτελή ζωή τους όπως οι ίδιοι την παρουσιάζουν...

Πηγή: newsbeast.gr