Η Creative επενδύει εκ νέου στην ελληνική αγορά

Gazzetta team
Η Creative επενδύει εκ νέου στην ελληνική αγορά
Η Creative Technology επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική αγορά και παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα κορυφαίων ψηφιακών προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων σχεδιασμένων για τις ανάγκες της gaming κοινότητας, αλλά και κάθε χρήστη. Η γνωστή εταιρεία παρουσίασε το πλάνο της για την κάλυψη της ελληνικής αγοράς με μια σειρά νέων προϊόντων που χωρίζονται σε τέσσερις βασικές κατηγορίες.

Φορητά Ασύρματα Ηχεία
Βασικοί κωδικοί στην κατηγορία οι εξής:
- MUVO 2C: Compact, splashproof, ισχυρότατο ηχείο Bluetooth, που διαθέτει υπερμέγεθες passive woofer για βαθύ μπάσο, ενσωματωμένο MP3 Player, USB συνδεσιμότητα ήχου και μεγάφωνο για κλήσεις
- MUVO 2: Ισχυρότατο, splashproof ηχείο Bluetooth που διαθέτει υπερμέγεθες passive woofer για βαθύ μπάσο, ενσωματωμένο MP3 Player, USB συνδεσιμότητα ήχου και μεγάφωνο για κλήσεις
- Sound Blaster FREE: Φορητό, πολυλειτουργικό Bluetooth ηχείο
- WOOF 3: Νέο Bluetooth ηχείο που προσφέρει αξεπέραστη ηχητική εμπειρία στο μέγεθος μιας κούπας. Νιώστε την ένταση της μουσικής και τις πραγματικές δυνατότητές των αγαπημένων σας μουσικών, όπως ξεπηδούν από το υπερμέγεθες radiator μπάσο του.
Το Woof 3 θα γίνει ο ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια σας.

Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε την ανάπτυξη της σειράς ROAR που εκτός από το εντυπωσιακό Sound Blaster ROAR 2 που κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά σε όλα τα μεγάλα καταστήματα με πολλά έξτρα features (MICRO SD, voice recorder, mic, Tera Bass, NFC, Powerbank, USB AUDIO κτλ) και σε πολύ προνομιακές τιμές, πρόκειται σύντομα να εμπλουτιστεί με το IROAR GO με ακόμα μεγαλύτερη ένταση σε μικρότερο. portable μέγεθος, Splash proof, Public Address (PA) system και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Gaming ηχεία & Ακουστικά
Η Creative δίνει άλλο νόημα στο παιχνίδι και εμφανίζει ηχεία και ακουστικά με μοναδικό σκοπό την απόλυτη απόλαυση του.
- Ο εντυπωσιακότερος κωδικός στην κατηγορία των Ηχείων είναι το Sound BlasterX Katana, ένα πανέμορφο ασύρματο soundbar με RGB Lighτning, 7.1 virtual Surround sound, dolby digital decoding, MP3 player και ότι άλλη υποδοχή μπορείτε να φανταστεί κάθε gamer.

Επιπλέον η Creative παρουσιάζει:
- το νέο Sound Blaster X Kratos S3 για ενισχυμένη εμπειρία με βελτιστοποιημένη πλήρη δορυφορική γκάμα και έτσι σχεδιασμένο ώστε να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και να παράγει καθαρό και με λεπτομέρεια ήχο - το Sound BlasterX Kratos S5 με 2.1 υψηλής πιστότητας USB ηχεία με RGB lighting για την απόλυτη gaming εμπειρία.

Στην κατηγορία των ακουστικών για gamers η Creative έχει να επιδείξει:
- το Η5 Τournament Edition (Professional Analog Gaming Headset στην προνομιακή τιμή των €89.99)
- το P5 που αποτελεί και την καλύτερη Gaming ψείρα της αγοράς στα €69.99
- την οικονομική λύση Sound blaster X: SB X H3 στα €49.99
- το DRACO HS-880 που ξαναχτυπά σε πολύ οικονομικές τιμές της τάξης των €39.99
- και ποικιλία κωδικών όπως οι SB INFERNO, SB BLAZE κ.α.

Ακουστικά
- Βασική σειρά στην κατηγορία η OUTLIER SPORTS, ένα όμορφο, αδιάβροχο, ασύρματο με aptX, που διατίθεται σε 3 χρώματα, με 12 ώρες αυτονομία και flat καλώδιο
- Αλλά και ο κωδικός Creative FLEX, ένα πολύ ελαφρύ, αναδιπλούμενο ακουστικό με punchy μπάσο & καθαρά φωνητικά, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική με άνεση. Κάμερες

H Creative κάνει την είσοδο της στην κατηγορία των IP CAMS με τον κωδικό SMART HD που συνδυάζει την προσιτή λύση στα €74.99 με τις αυξημένες δυνατότητες. Με εικόνα HD, 110 μοίρες θέασης, night view, two-way communication και βέβαια ειδικό app για τον πλήρη χειρισμό της, η πρόταση της Creative έρχεται να καλύψει "ζωντανά" την κατηγορία της. Τα νέα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα άμεσα.

Πηγή: enternity.gr