Φόλα σε σκύλο δημοσιογραφού του Alpha στο κέντρο της Αθήνας

Gazzetta team
Φόλα σε σκύλο δημοσιογραφού του Alpha στο κέντρο της Αθήνας
Συντετριμμένος είναι από την τόσο αιφνίδια απώλεια του πιστού του σκύλου Νόντυ, εχθές το βράδυ από εισπνεόμενη φόλα στο πάρκο Αγίου Αρτεμίου στην Αθήνα ο δημοσιογράφος και εργαζόμενος στο κανάλι του Alpha, Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Βασίλης Γρηγορόπουλος που δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πόσο ξαφνικά έφυγε μέσα από τη ζωή του ο Νόντυ ανάρτησε εχθές το βράδυ την είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο άτυχος Νόντυ παρουσίαζε συμπτώματα δηλητηρίασης κατά πάσα πιθανότητα από φόλα σε εισπνεόμενη μορφή που είχε κάποιος ή κάποιοι ψεκάσει στο πάρκο Αγίου Αρτεμίου σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.

Η καρδιά του Νόντυ δεν άντεξε και εχθές έφυγε από τη ζωή αφήνοντας τον φίλο και συνάδελφο Βασίλη Γρηγορόπουλο μετά από 11 χρόνια. Επειδή τα περιστατικά απώλειας από φόλες και δηλητήρια κάθε μορφής είναι πλέον πολλά, συνιστούμε σε όλους ιδιαίτερη προσοχή!

Στα πάρκα και σε περιοχές που συχνάζουν οι πολίτες που έχουν ζώα, αναφέρονται διαρκώς «περίεργες» σκόνες σε διάφορα χρώματα ή και αποφάγια σε σακούλες και αλουμινόχαρτα σε συγκεκριμένα σημεία. Μεγάλη προσοχή να δίνεται και σε παιδικές χαρές και υπαίθριους παιδότοπους!
Νόντυ, καλό σου ταξίδι, έφυγες πολύ άδικα…

Βασίλη έζησες τον χειρότερο εφιάλτη μας, δεν βρίσκουμε λόγια να σε βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάς, αλλά ξέρεις πως καταλαβαίνουμε…

Η ανάρτηση του Βασίλη:

«Αυτός λοιπόν είναι ο Νόντυ μου, σε μια φωτογραφία 15 λεπτά πριν πεθάνει, πριν από λίγο… Τον ρωτούσα μαζί με την γιατρό του «τι έχει» κι εκείνος μας κοίταζε στα μάτια χωρίς να διαμαρτύρεται. Μέσα σε λίγες ώρες έφυγε ο φίλος μου ο ένας και ο μοναδικός, έφυγε ο συγκάτοικος μου, έφυγε το αγόρι μου, έφυγε το πιο καλό σκυλάκι του κόσμου. Έφυγε γιατί η καρδούλα του δεν άντεξε τους αφόρητους πόνους στην κοιλιά από τα δηλητήρια. Με αυτόν ήμασταν πάντα μαζί εδώ και 11 χρόνια, μαζί στο σπίτι, μαζί στις βόλτες, μαζί στις διακοπές, μαζί στην Ποταμιά στο κτήμα στη Νάξο, παντού μαζί! Επειδή είμαι σίγουρος ότι πέθανε από εισπνεόμενη φόλα- σπρέι που είχαν ψεκάσει στο πάρκο του Αγίου Αρτεμίου, εύχομαι σε αυτούς που το έκαναν να το βρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στα πρόσωπα που αγαπούν τόσο, όσο αγαπούσα κι εγώ το αγόρι μου το άκακο! Α ρε Νόντυ, και τώρα αγρίμι, απλά σηκώθηκες και έφυγες…»

Πηγή: mediafree.gr