Καταδίωξη για ναρκωτικά στην Δράμα

Gazzetta team
Καταδίωξη για ναρκωτικά στην Δράμα
Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για απείθεια, ενώ 20χρονος κατηγορείται ακόμη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Έγινε… ραλίστας μια 19χρονη κοπέλα μόλις είδε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να της κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος φίλος της που θεωρούνταν ύποπτος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Το ζευγάρι κατάφερε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, όμως λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν στην περιοχή Καλαμπάκι της Δράμας και συνελήφθησαν. Στην έρευνα που ακολούθησε με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο σπίτι του 20χρονου, βρέθηκαν ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης, αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 520,9 γραμμαρίων, 31 φυσίγγια κρότου και 19 κενές νάιλον συσκευασίες.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για απείθεια, ενώ ο 20χρονος κατηγορείται ακόμη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν στο Ηράκλειο ένας 64χρονος και ένας 49χρονος, τη στιγμή που προμήθευαν με χασίς έναν 40χρονο και έναν 61χρονο που επίσης έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους και σε ένα κατάστημα, όπου κατασχέθηκαν συνολικά 479,7 γραμμάρια κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας. Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr