Προκλητική απάντηση Πολάκη για καρκινοπαθή στη Σύρο (vid)

Gazzetta team
Προκλητική απάντηση Πολάκη για καρκινοπαθή στη Σύρο (vid)
Πλέον οι προκλήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ξεπερνούν κάθε όριο! Αυτό φάνηκε και στην συμπεριφορά προς την Συριανής καρκινοπαθή Ελένη Ρούσσου, γνώστη στο νησί για την περιπέτεια υγείας που ζει και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν στο νοσοκομείο της Σύρου όταν η κα Ρούσσου ζήτησε από τον κ.Πολάκη να του μιλήσει για να του μεταφέρει τον γολγοθά της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζει. Εκείνος την ενημέρωσε ότι θα μεταβεί στο αεροδρόμιο και θα της μιλήσει εκεί. Η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο, ωστόσο δεν κατάφερε να μιλήσει με τον υπουργό, ο οποίος δεν δέχθηκε να την ακούσει λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι έχει έρθει για άλλο λόγο στο νησί. «Δεν μπορώ» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κύριος Πολάκης προς τη γυναίκα παρουσία και του κ. Κουρουμπλή.

Η απάντηση του Πολάκη εξαγρίωσε την κα. Ρούσσου η οποία ζήτησε τον λόγο για τη συμπεριφορά αυτή.

«Εμείς σας ψηφίσαμε…εμείς σας βγάλαμε και πρέπει να με ακούσεις και εύχομαι στα παιδιά σας, αν έχετε παιδιά, να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη» είπε η γυναίκα

Ο κ. Πολάκης έγινε… Λούης και τα «πυρά» της γυναίκας δέχτηκαν οι δυο βουλευτές των Κυκλάδων οι οποίοι δήλωσαν άγνοια για τα προβλήματα.



Πηγή: topontiki.gr