Η Όλγα Γεροβασίλη επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σταύρο Θεοδωράκη (vid)

Gazzetta team
Η Όλγα Γεροβασίλη επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σταύρο Θεοδωράκη (vid)
«Πολιτική αλητεία και χυδαιότητα, καταφέρθηκε με ύβρεις εναντίον ενός νεκρού»

Δριμύτατη επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η κα Γεροβασίλη κάνοντας λόγο για «πολιτική αλητεία και χυδαιότητα». Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο κ. Θεοδωράκης για το χρήστη του Twitter «galaxyarchis» που ήταν και υπάλληλος της κας Γεροβασίλη.

«Ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην «πρόσφατη αποκάλυψη ότι ένα από αυτά τα τρολ που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κας Γεροβασίλη», ενώ ανέφερε και συγκεκριμένες αναρτήσεις του στο Twitter. «Δεν θα φάω το χρόνο μου να ασχοληθώ άλλο με αυτά τα αποβράσματα», είπε λίγο μετά ο κ. Θεοδωράκης, προκαλώντας θύελλα στο Twitter.

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα», ανέφερε η ανακοίνωση της κας Γεροβασίλη. «Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του».

Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το "σπαθί" του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

Η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο θέμα και στη Βουλή.

Πηγή: newsbeast.gr